Superviikonloppu täyttää Helsingin hotellit - huoneita tarjotaan jo Hämeenlinnasta ja Lahdesta

Irlantilaisbändi U2:n kaksi konserttia täyttää Helsingin juhlaväestä viikonlopun ajaksi. Konsertit ovat myös syy siihen, että mattimyöhäisten on turha yrittää hankkia hostelli- tai hotellimajoitusta Helsingistä viikonlopulle.

Helsingissä majoitusta välittävästä Helsinki Expert Oy:stä kerrotaan, että kaikki majoituspaikat ovat täynnä sviiteistä lähtien.

Cumulus-hotellin asiakaspalvelussa on pohdittu, että ehkä sviitit kelpaavat vanhemmalle konserttiväelle.

- U2 on vanha bändi, joten kenties konserttiin lähtijöissä on myös vanhempaa ja maksukykyisempää fanijoukkoa, hotellin työntekijä naurahtaa.

Sokos Hotels -ketjun asiakasmyynnin työntekijä kertoo, että ketju on joutunut tarjoamaan huoneita asiakkaille seuraavista lähimmistä hotellikaupungeista Hämeenlinnasta ja Lahdesta.

Myös Cumulus-hotellit ovat tarjonneet huoneita Hyvinkäältä edellä mainittujen kaupunkien lisäksi.

Huomenna alkavat Helsingin Juhlaviikot sekä viikonlopun Rockfutiksen SM-kilpailut lisäävät nekin viikonlopun ihmisvilinää eri puolilla kaupunkia.

Toivoaan ei silti kannata heittää täysin kaivoon, mikäli Helsinkiin saapuu vaikkapa lauantaina. Restelin Lasse Lindevall kertoo hotellitilanteen olevan elävä.

- Kaikki majoittuvat eivät ole tulleet Helsinkiin U2:n vuoksi, ja majoittujia tulee ja menee jatkuvasti. Hyvällä tuurilla jokin huone saattaa vapautua juuri oikealla hetkellä, hän sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat