Mainos

Superviikonloppu täyttää Helsingin hotellit - huoneita tarjotaan jo Hämeenlinnasta ja Lahdesta

Irlantilaisbändi U2:n kaksi konserttia täyttää Helsingin juhlaväestä viikonlopun ajaksi. Konsertit ovat myös syy siihen, että mattimyöhäisten on turha yrittää hankkia hostelli- tai hotellimajoitusta Helsingistä viikonlopulle.

Helsingissä majoitusta välittävästä Helsinki Expert Oy:stä kerrotaan, että kaikki majoituspaikat ovat täynnä sviiteistä lähtien.

Cumulus-hotellin asiakaspalvelussa on pohdittu, että ehkä sviitit kelpaavat vanhemmalle konserttiväelle.

- U2 on vanha bändi, joten kenties konserttiin lähtijöissä on myös vanhempaa ja maksukykyisempää fanijoukkoa, hotellin työntekijä naurahtaa.

Sokos Hotels -ketjun asiakasmyynnin työntekijä kertoo, että ketju on joutunut tarjoamaan huoneita asiakkaille seuraavista lähimmistä hotellikaupungeista Hämeenlinnasta ja Lahdesta.

Myös Cumulus-hotellit ovat tarjonneet huoneita Hyvinkäältä edellä mainittujen kaupunkien lisäksi.

Huomenna alkavat Helsingin Juhlaviikot sekä viikonlopun Rockfutiksen SM-kilpailut lisäävät nekin viikonlopun ihmisvilinää eri puolilla kaupunkia.

Toivoaan ei silti kannata heittää täysin kaivoon, mikäli Helsinkiin saapuu vaikkapa lauantaina. Restelin Lasse Lindevall kertoo hotellitilanteen olevan elävä.

- Kaikki majoittuvat eivät ole tulleet Helsinkiin U2:n vuoksi, ja majoittujia tulee ja menee jatkuvasti. Hyvällä tuurilla jokin huone saattaa vapautua juuri oikealla hetkellä, hän sanoo.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.