Supertähtien kohtaaminen äityi rajuksi käsirysyksi, äkillinen iskujenvaihto aiheutti verisen vekin – "En ole koskaan nähnyt tuollaista"

Caleb Plantin ja Saul Alvarezin ylemmän keskisarjan MM-titteliottelun lehdistötilaisuus karkasi käsistä, kun iskijöiden välille syttyi raju käsirysy.

Plant ja Alvarez kohtaavat toisensa MM-titteliottelussa 6. marraskuuta. Ottelun ensimmäisestä lehdistötilaisuudesta muodostui jo hurja näytelmä, kun tähti-iskijät kävivät toistensa kimppuun.

Tilanne sai alkunsa kaksikon tuijotuksesta, jonka yhteydessä Alvarez tönäisi Plantia. Plant ei tästä pitänyt ja yritti täräyttää vastustajaansa nyrkillä. Alvarez väisti Plantin lyönnin näyttävästi. Väistönsä jälkeen Alvarez itse heilautti kaksi lyöntiä ennen kuin kaksikko ehdittiin erottaa toisistaan.

Alvarez kertoi lehdistötilaisuuden jälkeen, mistä käsirysy sai alkunsa.

– Hän puhui paljon ja minä vastasin. Sitten hän sanoi "äidinnussija". Minulle voi sanoa mitä tahansa, mutta ei äidilleni. Äitini ei ole täällä, Alvarez kertoo ESPN:n mukaan.

Plant on kummissaan siitä, miksi Alvarez ärsyyntyi hänen sanomisistaan niin pahasti, sillä Alvarez on itsekin käyttänyt englannin kielessä paskiaista tai kusipäätäkin tarkoittavaa motherfucker-sanaa aikaisemmin.

– Eikö hänkin ole sanonut niin? Yhtäkkiä nuo sanat tarkoittavat kuitenkin täysin eri asiaa. Nyt yhtäkkiä minä puhun hänen äidistään. Ei tuossa ole järkeä, Plant puolustaa.

ESPN:n nyrkkeilytoimittaja Mike Coppinger kertoi Twitterissä, että Plant sai käsirysyn yhteydessä ikävän vamman silmäkulmaansa.

– Olen ollut sadoissa nyrkkeilylehdistötilaisuuksissa. En ole koskaan nähnyt tuollaista välikohtausta – varsinkaan tämän tason ottelussa. Plantin oikean silmän alla on iso viilto, joka vuotaa runsaasti. Tuollaiset haavat ovat siirtäneet jopa otteluita, Coppinger kirjoittaa.

Plantin manageri Luis DeCubas Juniorin mukaan kyse ei kuitenkaan ole vakavasta vammasta.

– Yksikään isku ei löytänyt perille käsirysyssä. Calebin aurinkolasit viilsivät hänen kasvojaan aiheuttaen pienen haavan. Ei tikkejä eikä mitään. Hän on kunnossa, DeCubas Jr kertoo ESPN:lle.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja