Supersuosittu Ed Sheeran MTV:lle: "Toivottavasti minulla on 10 vuoden päästä lapsia Suomessa!"

2:53

Brittitähti muistelee MTV:n haastattelussa vuoden 2015 vierailua Tallinnassa, johon liittyvät erikoisesti miehen syntymäpäivä, alkoholi ja alastomuus.

Englantilaislaulaja Ed Sheeranilla, 25, on paljon faneja Suomessa. Hän ei ole esiintynyt Suomessa, mutta helmikuussa 2015 Sheeran esiintyi Viron pääkaupunki Tallinnassa.

– Se keikka oli itse asiassa 24-vuotissyntymäpäivänäni! Voi luoja, se oli outo ilta. Joku osti pullon 87-prosenttista alkoholia. Eräs ystäväni joi sitä ja kun palasimme hotellille, hän kulki ympäriinsä alastomana ja aivan sekaisin, helmikuun 17. päivänä 26 vuotta täyttävä Sheeran muistelee nauraen.

– Se oli todella outoa. Meidän piti lähteä hotellista aamulla ja herätessään ystäväni huomasi kadottaneensa kaikki vaatteensa. Hänen piti kävellä alastomana vastaanottoon kysymään jotain vaatteita päälleen.

Monet suomalaiset matkustivat helmikuussa 2015 Tallinnaan nähdäkseen Sheeranin keikan. Nähdäänkö brittitähti Suomessa lähitulevaisuudessa?

– Ei vielä. Isompi kiertue on suunnitteilla vuodelle 2018. Uuden levyn myötä keikkailen aluksi lähinnä isoimmilla markkina-alueilla. Haluan kyllä ehdottomasti keikkailla myös Pohjoismaissa!

Kun Ed Sheeranilta kysyy, missä laulaja uskoo olevansa kymmenen vuoden päästä, vastaus riistäytyy iloisesti käsistä.

– En tiedä! Toivottavasti teen edelleen musiikkia. Toivottavasti minulla on lauma lapsia. Suomessa.

Asia selvä. Lapsia Suomessa. Ovatko Sheeranin lapset tyttöjä vai poikia?

– Pitkään olisin sanonut suoraan, että poikia. Mutta miksei tyttöjäkin. Olen aina pelännyt sitä, että minulla olisi tyttölapsia, sillä en halua tappaa ketään, Sheeran myhäilee erikoisesti.

– Luulen, että jos minulla olisi tyttölapsia, luultavasti tappaisin heidän ensimmäiset poikaystävänsä. Se ei olisi hyvä juttu.

Miksi ihmeessä näin?

– Jos sinulla olisi tyttölapsia, tekisit varmaan samoin. Ystäväni sai juuri tytön. Hän sanoi, että hän aikoo sanoa tulevaisuudessa tyttärensä poikaystävälle seuraavasti: "Pidä huolta tyttärestäni. Mutta mitä ikinä teet tyttärelleni, teen samoin sinulle. Ilman kondomia."

– Tuollainen pelästyttää kyllä kunnolla! Ja hän on vielä iso mies. Häntä ei haluaisi suututtaa.

Katso video Ed Sheeranin haastattelusta artikkelin alussa!

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja