Supermallin tytär seuraa äitinsä jalanjälkiä – kuvat New Yorkin muotiviikolta

Rohkeassa asussa New Yorkin muotiviikolla nähty tuore mallilupaus Lily McMenamy luo uraa supermalli-äitinsä jalanjäljissä.

Tuore mallilupaus, 18-vuotias Lily McMenamy nähtiin New Yorkin muotiviikolla 7.–14.2.2013 Marc Jacobsin näytöksen kohauttajana – yllään ainoastaan korkokengät, minimaaliset shortsit vyöllä ja hansikkaat. Nuori nainen ei ole kokemattomuudestaan huolimatta täysin eksyksissä muotimaailmassa, koska hänen äitinsä on yksi 1980- ja 1990-luvun menestyneimmistä supermalleista, Kristen McMenamy, 46.

Lily McMenamy Marc Jacobsin näytöksessä New Yorkin muotiviikolla

Marc Jacobsin muotinäytös oli Lily McMenamylle kolmas laatuaan. Hänet nähtiin ensimmäistä kertaa catwalkilla Pariisin muotiviikolla 2012 Saint Laurentin ja Chanelin näytöksissä. Lily McMenamy on kertonut äitinsä opastaneen mallitulokasta catwalk-kävelyn saloihin.

Lily McMenamyn malliura tuntuu olevan hyvissä kantimissa: äitinsä lisäksi brittimalli Saffron Aldridge ja Victoria's Secret -enkeli Lily Aldridge ovat hänen tätipuoliaan, nuori malli Ruby Aldridge siskopuoli ja isäpuoli tunnettu muotikuvaaja Miles Aldridge. Mahtaa suku olla ylpeä mallitulokkaan uravalinnasta!

Muotisuunnittelijoiden muusa, supermalli-äiti Kristen McMenamy

Androgyynista ulkonäöstään tunnettu äiti-McMenamy on ollut monen muotisuunnittelijan muusa. Omissa häissään 1999 hänet saattoi alttarille itse Karl Lagerfeld. Vaikka Kristen McMenamy lähestyy jo keski-ikää, tekee hän edelleen töitä mallina aktiivisesti.

Kaikki AVAn jutut New Yorkin muotiviikolta:

Julkkisbongauksia:


AVA / Jenni Junkala

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja