Frendit-hahmoilla hurja määrä petikumppaneita – arvaatko kenellä suurin saldo?

Hittisarja Frendien pääkuusikolla oli sarjan pitkän historian varrella paljon romansseja. Eräs sarjan superfani päätti listata ne kaikki.

Supersuosittu Frendit päättyi jo vuonna 2004, mutta sarjan fanit jaksavat edelleen yllättää. Eräs sarjan omistautunut ihailija sai idean listata kaikki sarjan pääkuusikon romanssit – eikä ainoastaan jaksoissa nähdyt, vaan myös ne, joista hahmo on vain ohimennen maininnut. 

Sarjan päähahmoilla oli kymmenen tuotantokauden aikana lukuisia tyttöystäviä ja lyhyempiä romanttisia tuttavuuksia. Reddit-sivustolle kirjoittamassaan selonteossa larry_b -nimimerkillä esiintyvä fani kertoo tuntevansa sarjan jokaisen jakson kuin omat taskunsa. Hän kertoo koostaneensa hahmojen seksiseikkailuista yksityiskohtaisen Excel-taulukon.

Hartaimpia Frendit-faneja tulokset eivät yllätä: ahkerin petipuuhastelija Frendeistä oli Joey 51,5 partnerilla. Toiseksi aktiivisin oli Phoebe 32,5 kumppanilla. Vähiten partnereita oli Chandlerilla.

Nimimerkki larry_b on koonnut artikkeliinsa myös mielenkiintoista nippelitietoa. Petipuuhien suhteen sarjan kuudes tuotantokausi oli kaikkein hiljaisin: vain 4,5 uutta kumppania ilmeni koko kaudella. Myös yllätyksiä on joukossa: vaikka koko sarjan petikuningas olikin Joey, ensimmäisellä kaudella kevytkenkäisin hahmo oli Monica 9,5 petikumppanilla.

Lähde: Reddit

Artikkeli julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 2015

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja