Mainos

Suosittu talkshow-isäntä seksikiristyksen uhrina

Amerikkalainen myöhäisillan suosittu talkshow-isäntä David Letterman kertoo joutuneensa seksikiristyksen uhriksi. Häneltä vaadittiin kahden miljoonan dollarin summaa, jotta paljastus hänen ja alaisensa seksisuhteesta ei vuotaisi julkisuuteen.

Letterman itse paljasti asian oman Late Show with David Lettermanin nauhoituksissa. Hän kertoo saaneensa kolme viikkoa sitten paketin henkilöltä, jolla oli "tietoa Lettermanin seksisuhteista" sekä kahden miljoonan dollarin vaitiolorahaa.

Letterman oli itse marssinut syyttäjän virastoon ja tehnyt rikosilmoituksen. CNN uutiskanavan mukaan asia johti pidätykseen eilen aamulla. Enempiä tietoja tekijästä ei ole julkisuuteen annettu.

Letterman on myöntänyt, että hänellä on ollut suhde alaiseensa.

- Minun vastaukseni on että, kyllä. Olisiko se kiusallista mikäli se tulisi julkisuuteen? Ehkäpä se olisi. Minusta tuntuu että minun täytyy suojella näitä ihmisiä, minun täytyy ehdottomasti suojella perhettäni, Letterman sanoi oikeudessa.

The New York Daily News:n mukaan poliisin tutkijat olivat kehottaneet Lettermania lähettämään 2 miljoonan dollarin valeshekin kiristäjälle. Tämä johti kiristäjän eiliseen pidätykseen.

Letterman on naimisissa Regina Laskon kanssa, ja heillä on vuonna 2003 syntynyt poika.

(MTV3 - Reuters)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.