Mainos

Suosittu ilmoittelusivusto vastaa prostituutiosyytöksiin

Online-ilmoittelusivusto Craigslist on vastannut sitä vastaan julkaistuun kirjeeseen. Washington Postissa julkaistussa maksetussa mainoksessa kaksi naista syytti Craigslistia siitä, että sen aikuisosastolla olevat ilmoitukset edistävät prostituutiota ja että ilmoitukset ovat vain heikosti naamioituja laittomia seksikaupustelumainoksia. Asiasta kertoo Britannian yleisradio BBC teknologiasivuillaan.

17-vuotias MC-nimimerkillä kirjoittanut henkilö kertoi joutuneensa pakotetuksi prostituutioon ja myymään itseään Craigslistin ilmoitusten kautta. Kirjeen mukaan Craigslist on laittomien seksikaupustelijoiden valinta, koska se on niin hyvin tunnettu ja sen käyttäminen laittomien ilmoitusten tekemiseen johtaa harvoin mihinkään seuraamuksiin.

Craigslist on nyt vastannut kirjeeseen kysymällä, onko väitetyistä rikoksista ilmoitettu poliisille, sillä poliisi taistelee laitonta seksikauppaa vastaan.

- Mikäli Craigslistia on käytetty väärin, haluamme tietää asiasta lisää, jotta voimme parantaa estäviä toimiamme, toteaa yhtiö.

- Emme ole löytäneet poliisiraportteja, jotka viittaisivat kirjeessä kuvailemiinne rikoksiin. Jos joku tuollaisiin rikoksiin syyllistynyt ei ole vielä joutunut syytteeseen, haluamme tehdä kaikkemme auttaaksemme poliisia, todetaan lausunnossa.

Craigslist-sivusto perustettiin vuonna 1995 Craig Newmarkin toimesta.

Lue lisää aiheesta:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.