Suosikkijulkkikset kertovat: Hän voittaa Muodin huipulle -kilpailun

Tunnetut julkisuuden henkilöt kokoontuivat yhteen seuraamaan Muodin huipulle -finaalia. Ennen näytöstä he suostuivat paljastamaan omat voittajasuosikkinsa.

Ensimmäinen Muodin huipulle -voittaja Katri Niskanen odotti innolla toisen Muodin huipulle -kauden loppuhuipennusta.

– Finaalikolmikko ei tullut yllätyksenä, aavistelin sitä alusta saakka. Mielestäni heissä kaikissa oli jotain omaa, minkä ympärille voi rakentaa. En osaa kyllä vielä veikata, kuka voittaa. Katsotaan sitten, kun mallistot on nähty! hän puheli ennen catwalkin alkua.

Yleisössä nähtiin myös viime kauden finalisti Mert Otsamo. Hän on Katrin kanssa samoilla linjoilla.

– Tuo on se finaalikolmikko, jota odotinkin finaaliin. Periaatteessa minulle on ihan sama, kuka voittaa, koska kaikki ovat omalla tavalla hyvin lahjakkaita, hän pohtii.

Lindasta tykkään sen takia, että hän on aina ollut tyylipuhdas. Hän on varma, tasainen ja mielettömän lahjakas tekijä. Jussissa on se kiva puoli, että hän kokeilee tosi paljon. Jos on pakko valita joku, niin kallistun eniten Leniin, koska hän on mieletön kaavoittaja ja hallitsee leikkaukset hyvin. Hänen värisilmänsä ja muotokielensä miellyttävän minua, Mert lopulta päättää.

Viime kaudella tuomarina toiminut Karita Tykkä edusti finaalissa Katri Niskasen puvussa.

– Katsotaan, mitä tuleman pitää. Minuun tekee vaikutuksen se, että vaate on hyvin tehty ja siinä on fiksuja, jännittäviä, uusia leikkauksia ja ajatuksia, jotain innovatiivisuutta. Lisäksi myös materiaalivalinnat vaikuttavat, hän kertoo.

Tällä kaudella vierailevana tuomarinakin toiminut designer Tiia Vanhatapio istui myös kutsuvierasyleisön joukossa.

– Suunnittelijat ovat olleet mielestäni aika tasaista massaa. Kukaan ei ole suosikkini, en ole nähnyt keneltäkään vielä mitään vau-factoria. Toivon, että he osoittavat nyt ajatukseni vääriksi ja ovat löytäneet punaisen langan, josta voivat lähteä kehittämään omaa ammatillista uraa.

Juontaja-malli Nina Heralan kevät on ollut kiireinen, sillä hän on juontanut Maikkarin supersuosittua Idolsia. Hän kuitenkin ehti käväistä katsastamassa Muodin huipulle -finaalinäytöksen.

– Jussi on minun ennakkosuosikkini, koska hän on mieletön persoona ja hänellä on iso sydän. Hän on aina tuonut vaatteisiin jotain omaa. Leni on toinen ennakkosuosikkini.

Pudonneet kilpailijat uskovat: Jussi voittaa!

Finaalinäytöksen yleisössä nähtiin myös jo pudonneita suunnittelijoita.

– Jussi on mahtava tyyppi ja mahtava suunnittelija, soisin hänelle voiton, Mari Koppanen toteaa.

Essi Karell ei osannut nimetä vain yhtä kilpailijaa.

– Uskon, että Linda on aika vahvoilla, mutta toivoisin, että Jussi voittaa. Hänellä on nuoruuden intoa ja paloa siihen hommaan, hän sanoo.

Myös Wille Lipponen oli samoilla linjoilla:

– On vaikea sanoa, kuka on voittaja, koska kaikki ovat erityyppisiä. Toivon, että Jussi voittaa. Hän on nuori ja elää muotia, haluan että hän voittaisi. Mutta kaikkia tsemppaan, kuka tahansa voi voittaa, hän vakuuttaa.

Kilpailun yksi ennakkosuosikki oli Anne-Mari Pahkanen. Myös hän liputtaa Jussin puolesta.

– Toivon, että Jussi yllättää sillä tavalla kuin toivonkin. Hän on kaikissa tehtävissä yllättänyt paineen alla. Nyt kun on ollut enemmän aikaa miettiä, minulla on suuret odotukset.

Muodin huipulle -finaali MTV3-kanavalla tiistaina 10. toukokuuta kello 20.00. Uusinta AVA-kanavalla keskiviikkona kello 20.00.

Teksti: Minna Kosonen/MTV3

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja