Suosikkiartisti kertoo villeimmän urheilumuistonsa vuodelta 2022: "Rommikolaa Stanley Cupista"

Urheilugaalassa esiintyvä artisti Ramses II kertoo, että Mikko Rantanen ja kesän Stanley Cup -juhlat olivat hänen urheiluvuotensa kohokohta.

Villieläin-kappaleesta tunnettu artisti Ramses II kertoi oman näkemyksensä, kuka voittaa torstaina Vuoden Urheilija -tittelin.

– Olisiko se kuitenkin Iivo Niskanen. Olympiakulta on kuitenkin aika kova saavutus. On todella monia upeita ehdokkaita, Ramses II sanoo.

Ramses II tunnetaan muun muassa jääkiekon kultajuhlista jossa hän viihdytti yleisöä ja MM-joukkuetta Villieläin-kappaleellaan. Artistin suosikkilaji onkin jääkiekko, jota hän seuraa tiiviisti.

– Suomalainen nuori sukupolvi on tehnyt vaikutuksen. Vuoden 2016 Nuorten maajoukkue, josta nykyään melkein jokainen pelaaja pelaa NHL:ää. Sillä porukalla on luonne, että ei pelätä voittamista, vaan päinvastoin. Muilla on löysät housussa.

Suosikkiartisti mainitsee Sebastian Ahon, Aleksander Barkovin ja Vuoden urheilijaksi ehdolla olevan Mikko Rantasen, mutta nostaa yhden ylitse muiden.

– Pelillisesti tykkään katsoa edellämainittuja, mutta ehkä nostan Ranen vielä muiden edelle, koska sain olla kuppijuhlissa laulamassa.

– Pääsin maistamaan rommikolaa Stanley Cupista, eli olen päässyt lordi Stanleyn maljaa koskettamaan. Se on itselle aika mieletön kokemus, Ramses II paljastaa.

Rantanen voitti Artturi Lehkosen tavoin NHL:n mestaruuden, eli Stanely Cupin, viime kesänä. Turkulaislähtöinen Rantanen oli todella tärkeä pala joukkuetta koko kauden ajan.

– Mieletön pelin rytmityskyky. Hän tekee pelkkiä oikeita ratkaisuja kentällä, Ramses II ylistää suomalaispeluria.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja