Mainos

Suosikit Usko Eevertti ja Leena Hefner huomenna aamuvieraina!

Putous-ohjelma huipentuu lauantaina nähtävään viimeiseen jaksoon. Ehkä suurin mielenkiinto kohdistuu sketsihahmokilpailuun, jossa katsojien valitsema finalistikaksikko kilpailee vuoden sketsihahmon tittelistä.

Vastakkain ovat Aku Hirviniemen esittämä Sorvankylän pappi Usko Eevertti Luttinen ja Armi Toivasen esittämä Floridasta kotoisin oleva Leena Hefner o.s. Herppeenluoma.

Aku Hirviniemi on jo konkari hahmofinaalissa, sillä tämä on hänelle jo kolmas finaalitaisto. Armi Toivaselle tämä kausi Putouksessa on ensimmäinen, kuten siis myös finaalipaikka.

Viimeisellä viikolla hahmoilla on ollut niin kiire, että tuotantoyhtiö on joutunut jo monelle vastaamaan kieltävästi haastattelupyyntöihin.

– Ihan mahdotonta on ollut, niin paljon pyyntöjä eri suuntiin, että nyt tarjotaan jo ei oota, kertoo ohjelman vastaava tuottaja Sari Valtanen.

Hänen mielestään sekä Hefner että Luttinen ovat hahmoja, jotka ovat oivaltaneet sisällyttää hahmoihinsa jotain sellaista, mikä on ollut tarpeeksi kauan poissa julkisuudesta - kuten papin sanamuunnokset.

Usko Eevertti ja Leena Hefner Huomenta Suomen vieraina torstaina 23.2. klo 9:05 ja 9:14!

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.