Mainos

Suonensisäisten huumeiden käyttäjät tyytyväisiä tekstiviestipalveluun

Mobiilivinkki on suonensisäisiä huumeita käyttäville suunnattu tekstiviestipalvelu, josta saa tietoa terveysneuvontapisteiden palveluista ja ohjeita turvallisempaan huumeiden käyttöön.

Palvelua pidettiin helppokäyttöisenä - peräti 96,4 prosenttia vastanneista oli sitä mieltä. 89,2 prosenttia vastanneista asiakkaista koki saavansa palvelun kautta tarvitsemaansa tietoa ja 85,4 prosenttia koki saamansa tiedon olevan ymmärrettävää ja tarvettansa vastaavaa.

Lisätietoja toivottiin neulanvaihtopaikoista Suomessa ja Euroopassa, aineiden yhteisvaikutuksista, hoitopaikoista ja ajankohtaisista aiheista, kuten vaarallisista aine-eristä.

- Kyselyn perusteella Mobiilivinkki on tärkeä palvelu sitä tarvitseville ja tulosten pohjalta pystymme kehittämään sitä paremmaksi, kommentoi hankesuunnittelija Karita Niittymäki.

Kyselyyn vastasi 85 terveysneuvontapisteiden asiakasta.

Mobiilivinkki on Elämä On Parasta Huumetta ry:n hallinnoima ilmainen ja anonyymi tekstiviestipalvelu, joka toimii numerossa 18182.

(MTV3)

Elämä on parasta huumetta ry:n (EOPH) asiantuntijat vastaavat kysymyksiinne MTV uutiset -Facebook -sivuilla kymmenestä lähtien. Voit kirjoittaa kysymyksesi myös uutisen kommentti-osioon ja EOPH vastaa siihen. Osallistu keskusteluun ja kysy aiheesta!

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.