Mainos

SuomiAreenassa keskustellaan poutaisessa säässä

Yhteiskunnallinen keskustelutapahtuma SuomiAreena herättää keskustelemaan Porissa tämän viikon pääosin poutaisessa säässä. Sadetta tulee MTV3:n meteorologi Aleksi Jokelan mukaan sisämaan puolella.

– SuomiAreenassa on tänään avajaispäivänä nautittu jopa auringon pilkahtelusta. Maanantain ja tiistain välisenä yönä saattaa sadekuuroja tulla. Huomisesta on tulossa Porin seudulla poutainen iltapäivä, ajoittain jopa aurinkoinen, kertoo Jokela.

Tapahtuma järjestetään nyt seitsemättä kertaa ja lämpötilat kohoavat lähes koko viikon ajan parin kymmenen asteen tuntumaan. Pori kuuluu keskiviikkona ja torstaina yhä poutaiseen vyöhykkeeseen.

Järjestäjinä Porin kaupunki ja MTV3

Tänä vuonna Porissa keskustellaan ajankohtaisista aiheista yli sadassa keskustelupaneelissa. Puhujiakin on satoja. Aiheina tänä vuonna ovat esimerkiksi kunta-uudistus, suomalaisen huippu-urheilun tila ja EU-direktiivit.

SuomiAreena levittäytyy perinteiseen tapaan ympäri Poria ja jopa lähikuntia. Keskustelupaikkoina ovat niin tori, sisäpihat, kahvilat kuin kauppakäytävätkin.

Katso Aleksi Jokelan SuomiAreenan sääennuste:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.