Mainos

SuomiAreena haastaa puoluesihteerit yleisön edessä

MTV Uutisten Vaalikuution ensimmäisen päivän avaa huomenna SuomiAreena goes Vaalit -tapahtuma, joka esittelee neljän suurimman puolueen puoluesihteerit.

Tapahtuma alkaa kello 15 Narinkkatorin kulmalla MTV Uutisten Vaalikuutiolla. Sen voi seurata suorana myös MTV.fi:ssä. Ohjelmaa Vaalikuutiolta lähetetään joka arkipäivä kello 18 saakka.

SuomiAreena goes Vaalit -osiossa haastetaan puoluesihteerit Timo Laaninen (kesk.) Minna Arve (kok.), Reijo Paananen (sd.) ja Riikka Slunga-Poutsalo (ps.) keskustelemaan ajankohtaisista asioista.

Juontajana toimivan politiikan toimittajan Juha Kaijan mukaan tapetille nostetaan monenlaisia aiheita taloudesta turvallisuuteen.

– Vaaleihin on pari viikkoa, joten keskustelusta saa hyviä eväitä puolueen valintaan, Kaija lupaa.

– Luvassa on kaunis kevätpäivä, joten miksipä ei tulisi seuraamaan ihan tapahtumapaikalle. Hauskaa vaalipöhinää ja mielenkiintoisia puheenaiheita riittää.

MTV:n Vaalikuutio

MTV:n järjestämä vaalitapahtuma Helsingin Narinkkatorilla 8.4.-17.4.

Huomenta Suomi ja Studio55 tekevät Vaalikuutiosta suoraa lähetystä klo 6.25-9.30.

Vaalikuutiossa pidetään puoluejohtajien haastatteluja, puolueiden esittelyjä, nähdään viihteen kärkinimiä ja tuttuja ruutukasvoja päivisin klo 15.00-18.00.

Radio Novan Seitsemän Oikein ohjelma tehdään suorana MTV:n Vaalikuutiosta 13.4. ja 16.4. klo 13.30-15.30.

Tarkempi ohjelma päivittäin täällä

Koko Vaalikuution ohjelma lähetetään myös suorana verkossa kello 15-18.

Paikalla on lisäksi lukiolaisia, jotka myös tenttaavat puoluesihteereitä omista aiheistaan.

– MTV:n Vaalikuutio on luonteva paikka myös SuomiAreena goes -tapahtumalle. Tässä katsojat pääsevät lähelle päättäjiä samaan tapaan kuin SuomiAreena-viikolla heinäkuussa, sanoo tapahtumajournalismin vastaava tuottaja Asta Kujala.

Vaalikuutio - tästä on kyse

Vaalikuutio on avoinna lähes kahden viikon ajan. Puolue-esittelyiden lisäksi paikalla nähdään muun muassa tunnettuja julkisuuden henkilöitä ja kuutiossa käydään monipuolisia keskusteluja politiikan kentältä.

– MTV Uutiset on vaalien alla järjestänyt aiemminkin kaupunkitapahtumia, mutta nyt ensimmäistä kertaa tässä laajuudessa. Lähes kahden viikon ajan Vaalikuutiosta striimataan kolme tuntia suoraa lähetystä nettiin ja kahtena päivänä myös Radio Novan lähetys tulee suorana Narinkkatorilta. Aamulla Huomenta Suomen lähetys tehdään sieltä myös, kertoo Vaalikuution tuottaja Petteri Savolainen.

Jos sää sallii, Savolainen povaakin Vaalikuutiosta hyvää yleisötapahtumaa.

– Tapahtuma on suunnattu jokaiselle äänestysikäiselle ja politiikasta kiinnostuneelle, tarkoitus on puhua politiikasta mielenkiintoisella ja kepeällä tavalla, tuottaja Petteri Savolainen sanoo.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.