Mainos

Suomi luki syyskuussa erityisesti uutuuksia

Suomen luetuimpien kotimaisten kirjojen kärjessä keikkuivat syyskuussa uunituoreet uutuudet. Jari Tervon kirja Layla nousi luetuimmaksi kirjaksi heti julkaisunsa jälkeen. Toisena oli Kari Hotakaisen Jumalan sana, joka niin ikään on julkaistu tämän syksyn aikana. Kolmanneksi kotimaisten kirjojen sarjassa nousi Anna-Leena Härkösen romaani sijaisperheen arjesta Onnen tunti.

Kymmenen parhaan kotimaisen kaunokirjallisuuden joukkoon mahtui myös muita tunnettuja suomalaisia kirjailijoita. Heti Härkösen takana olivat Tuomas Kyrö, teoksellaan Kerjäläinen ja jänis, Kaari Utrio kirjallaan Oppinut neiti ja Laila Hirvisaari teoksellaan Minä, Katariina.

Dekkarit houkuttelevat yhä

Dekkarit ja jännitysromaanit olivat tuttuun tapaan kärkikahinoissa. Leena Lehtolainen, Matti Rönkä ja Karo Hämäläinen olivat kymmenen parhaan joukossa kirjoillaan Oikeuden jalopeura, Väärän maan vainaja ja Erottaja

Raija Oranen oli Suomen kymmenneksi myydyimmän joukossa Kekkosesta kertovalla romaanillaan Nimeltään Kekkonen.

Ulkomaisen kaunokirjallisuuden myydyimpiä kirjoja olivat Jens Lapiduksen Luksuselämää ja Paulo Coelhon Alef. Lasten ja nuorten kirjoissa Sinikka ja Tiina Nopolan uusin Risto Räppääjä saa isän -kirja vetosi lukijoihin.

Myydyimmäksi tietokirjaksi nousi syyskuussa Stephen Hawkingin Suuri Suunnitelma -kirja.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.