Mainos

Suomessa jahdataan ylikuumenevia tiskikoneita

Electrolux on toimittanut markkinoille astianpesukoneita, joissa saattaa olla ylikuumenemisvaara. Yhtiön markkinointijohtajan Arto Arhipoffin mukaan virhe huomattiin laaduntarkkailussa, ja nyt kaikki mahdollisesti vialliset koneet pyritään löytämään ja korjaamaan.

-Viallisia koneita etsittiin ensimmäisen kerran jo viime kesänä. Silloin niitä löytyi vain puolisenkymmentä, kertoo Arhipoff.

Arhipoffin mukaan vika saattaa pahimmillaan aiheuttaa sen, että tiskikone alkaa savuta. Yhtään tulipaloa vialliset koneet eivät hänen tietääkseen ole aiheuttaneet.

Viallisia tiskikoneita on Arhipoffin mukaan myyty vuosina 2006-2007. Kaikkiaan nelisenkymmentä Electrolux-, AEG-, Husqvarna- ja Rosenlew-tiskikonemallia on sellaisia, että osassa myydyistä koneista voi olla ylikuumenemisvaara.

Jälleenmyyjillä vielä olevat virheelliset tiskikoneet on Arhipoffin mukaan jo korjattu. Nyt etsitään kuluttajille päätyneitä koneita lehti-ilmoituksella, joka julkaistiin keskiviikkona Helsingin Sanomissa ja Hämeen Sanomissa. Ilmoitus julkaistaan vielä 15 muussakin päivälehdessä.

-Jos varmistuu, että asiakkaalla on viallinen laite, se tullaan korjaamaan hänen kotiinsa, lupaa Arhipoff.

Palvelunumero, johon vialliseksi epäillyn tiskikoneen omistaja voi ottaa yhteyttä, on 09-41585987.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.