Mainos

Suomenlinnassa joukkotappelu - useita otettiin kiinni

Helsingin Suomenlinnassa oli eilen illalla useita tappeluita.

Hätäkeskus sai illalla noin kello 23 aikoihin ilmoituksen, jonka mukaan Suomenlinnassa olisi tapeltu. Ennen poliisin paikalle ehtimistä asiasta saatiin useita soittoja.

Kun poliisi saapui paikalle, kävi ilmi, että useista nuorista miehistä koostunut porukka oli hyökännyt toisten nuorten kimppuun. Tässä yhteydessä oli anastettu myös omaisuutta.

Kun ensimmäinen tappelu oli päättynyt, jonkun ajan kuluttua sama porukka oli hyökännyt toisen seurueen kimppuun, minkä yhteydessä oli myös pahoinpidelty sekä nuoria miehiä että naisia ja anastettu heiltä omaisuutta.

Poliisi otti Suomenlinnasta kiinni useita vuosina 1994-1997 syntyneitä poikia epäiltynä osallisuudesta kuvattuihin tappeluihin.

Pahoinpitelyihin käytettiin erilaisia astaloita, mutta uhrien fyysiset vammat jäivät kuitenkin melkoisen vähäisiksi. Koska tapahtumien kulun ja osallisten selvittäminen on vasta alkuvaiheessaan, ei poliisi voi vielä kertoa julkisuuteen tarkkoja yksityiskohtia osallisten lukumäärästä tai uhrien saamista vammoista.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.