Mainos

Suomen Urheilutelevisio Oy:n omistuspohja laajenee

Suomen Urheilutelevision suurimmat omistajat MTV Oy ja SWelcom Oy ovat tänään allekirjoittaneet aiesopimuksen Avanti Broadcasting Oy:n kanssa. Tällä sopimuksella MTV Oy myy 30,1 % ja SWelcom Oy myy 15,1 % Suomen Urheilutelevisio Oy:n osakkeista Avanti Broadcasting Oy:lle, jonka pääomistaja on Jorma Terentjeff ja muut osakkaat Harry Harkimo, Ari Mennander ja Tapani Yli-Saunamäki. Kaupan jälkeen Suomen Urheilutelevisio Oy:n omistus on seuraava:

Avanti Broadcasting Oy 45,2 % MTV Oy 19,9 % SWelcom Oy 19,9 % Oy Veikkaus Ab 10,0 % SLU 4,0 % Suomen Hippos Oy 1,0 %

Vanhoilla omistajilla säilyy Urheilutelevision enemmistöomistus. Lopulliset sopimukset allekirjoitetaan elokuun loppuun mennessä.

Suomen Urheilutelevisio Oy käynnisti viime elokuussa digitaalisesti lähetettävän urheiluun erikoistuneen Urheilukanavan. Tällä hetkellä kanavaa voi seurata digilaitteiden ohella myös lähes miljoonassa kaapelitaloudessa.

Avanti Broadcasting Oy:n pääomistaja ja hallituksen puheenjohtaja Jorma Terentjeff arvioi Suomessakin tarvittavan urheiluun erikoistunut televisiokanava. -Uskon urheilun tuovan digitelevisioon juuri sitä sisältöä, jota sen menestyminen vaatii.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.