Mainos

Suomen suurin sisävesiristeilijä vaihtoi omistajaa

Omistajaa vaihtaneessa risteilijässä on 35 majoituspaikkaa ja 150 hengen ravintolatilat sisällä sekä 200 paikkaa aurinkoterassilla.

Liikemies Pekka Sivosen luotsaama BlueWhite Resorts on hankkinut Suomen suurimman sisävesiristeilijän, Koli III:n. Aluksen myi Saimaa Ferries. Vapaa-ajan palveluita tuottava BlueWhite Resorts toimii kahdeksalla paikkakunnalla Järvi-Suomen alueella.

Alus on siirretään heti Kuopion satamaan. Saneeratussa risteilijässä on 35 majoituspaikkaa ja 150 hengen ravintolatilat sisällä sekä 200 paikkaa aurinkoterassilla. Aiemmin alus on risteillyt Saimaalla ja Saksassa.

BlueWhite Resorts Oy tähtää ripeään kasvuun vapaa-ajan palveluissa. Keskeisin toiminta-alue on Saimaa ja Karjala. Yhtiö omistaa tällä hetkellä muun muassa Lohimaan Tervossa ja Sahanlahden matkailukeskuksen Puumalassa. Viimeisimpänä yhtiö hankki omistukseensa Ritoniemen lomakeskuksen Kuopiossa ennen juhannusta.

Uuden aluksen myötä yhtiö saa myös uuden kipparin. Toimitusjohtajaksi on nimitetty elokuun alusta Veikko Halonen, joka on aiemmin toiminut Tahkon ja Lakelandin hankkeissa sekä Katinkullan matkailukeskuksen toimitusjohtajana.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.