Mainos

Suomen suurin keskustelutapahtuma alkaa – näin seuraat SuomiAreenaa

Suomen mittavimman yhteiskunnallisen keskustelutapahtuman, MTV:n ja Porin kaupungin järjestämän SuomiAreenan avajaisia vietetään Porissa maanantaiaamupäivänä puoli yhdeltätoista.

Samalla käynnistyvät MTV Uutisten tuottamat SuomiAreena-erikoislähetykset, joita tulee sekä verkossa että televisiossa.

Tapahtuman tv-, verkko- ja radiotuotantoja valmisteleva joukko on Porissa tekemässä viime hetken valmisteluja. MTV:n ja Radio Novan ohjelmia tekee Porissa ensi viikolla viitisenkymmentä työntekijää.

– Miksi SuomiAreena toimii ja on kasvanut näin suureksi? Keskustelu torilla, tarina nuotiotulilla, on maailman vanhin media. Tässä palataan aikaan ennen mobiilia, televisiota, sanomalehtiä. Keskustelu, vuorovaikutus, on ihmisen ikiaikainen tarve, yksi syy elää, kertoo MTV Uutisten toimituspäällikkö Jussi Eronen.

MTV3 televisioi SuomiAreenan kiinnostavimmat keskustelut ja niiden jälkipuinnit parhaaseen katseluaikaan. 45 minuuttia SuomiAreenalla -ohjelma nähdään suorana maanantaista perjantaihin klo 18.00-19.00. SuomiAreena Special on sekin suora lähetys, maanantaista perjantaihin klo 19.30-20.00.

– Tämän lisäksi raportoimme SuomiAreenan tapahtumista kattavasti sekä Seitsemän että Kymmenen Uutisissa. Jos ei pääse tänne paikan päälle, voi seurata some-areenaa - lähetämme verkossa noin sata tuntia yhteiskunnallista keskustelua suorana ja taltiointeina. Niissä pysyy mukana tabletilla Turusta tai kännykällä Karttulasta, Jussi Eronen sanoo.

MTV Katsomo ja suomiareena.fi lähettävät kymmeniä suoria keskusteluja ja taltiointeja Porista maanantaista perjantaihin 14.-18.7. klo 10.30 alkaen. Verkossa suoratoistona näkyvät myös kaikki SuomiAreenan tv-ohjelmat.

Sosiaalisessa mediassa SuomiAreenan esille nostamia puheenaiheita seurataan ja keskustelua jatketaan #suomiareena -tunnuksella.

– Twitterissä SuomiAreenan ympärillä on ollut melkoinen kuhina jo pitkin kesää! Keskusteluihin on muuten helppo palata myöhemminkin, sillä ne tallentuvat Katsomoon, Eronen muistuttaa.

Facebookissa SuomiAreena löytyy osoitteesta facebook.com/suomiareena. Radio Nova raportoi SuomiAreenasta uutisissa sekä erityisesti torstaina klo 13-18, perjantaina klo 10-15 ja lauantaina klo 15-20. 

SuomiAreena-tapahtuma keskusteluttaa maan eturivin vaikuttajia viikon ajan. Tämän vuoden kattoteemana on asuminen ja ympäristö. Porissa kuullaan noin seitsemääsataa eri keskustelijaa, joukossa mm. presidentit Tarja Halonen ja Martti Ahtisaari, puhemies Eero Heinäluoma, puolueiden puheenjohtajat Juha Sipilä, Antti Rinne, Carl Haglund ja Ville Niinistö, arkkipiispa Kari Mäkinen, yritysvalmentaja Juhani Tamminen, näyttelijä Manuela Bosco ja Greenpeace-aktivisti Sini Saarela

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.