Mainos

Suomen suurin jokerivoitto: Vaimolta pääsi itku

Suomen toistaiseksi suurin jokerivoitto, 5 miljoonaa euroa, jaettiin viime vuoden viimeisessä jokeriarvonnassa. Sen sai eteläpohjalainen mies, jonka vaimo alkoi itkeä järkytyksestä kuultuaan voitosta.

Mies päätti tavoistaan poiketen pelata myös jokeria loton yhteydessä.

– Pelaan Jokeria harvakseltaan, en läheskään joka viikko. Mutta nyt Lottoa jättäessä oli jotenkin sellainen olo, että pitää laittaa Jokerikin. Tuntui, että nyt sieltä voisi irrota voitto.

Mies ei katsonut itse arvontaa, vaan tarkisti kupongin vasta myöhemmin. Lottorivissä ei ollut voittoa, mutta Jokerista paljastui 5 miljoonan euron voitto. Vielä perusteellisemmin yllättyi vaimo.

– Taisi siinä itku päästä järkytyksestä, kun mies kertoi, että ollaan voitettu viisi miljoonaa euroa. Ei oikein tiennyt, mitä pitäisi ajatella, nainen kertoo.

Muutama yö meni valvoessa ja tapahtunutta sulatellessa. Pariskunta aikookin nyt ottaa rauhallisesti, ja miettiä ajan kanssa, mitä voittorahoilla tehdään. Suuria elämänmuutoksia ei ole aikomus tehdä, ja molemmat jatkavat myös töissä tavalliseen tapaan.

Tuleviin matkustussuunnitelmiin on luvassa ilmeisesti pieniä muutoksia. Myös pitkäaikainen haave kesämökistä on nyt mahdollista toteuttaa.

Suuren voiton osuminen juuri omalle kohdalle pistää myös miettimään.

– Olemme läheltä nähneet, että monella olisi paljon suurempi tarve rahalle. Olemmekin miettineet, että lahjoittaisimme jonkinlaisia summia apua tarvitseville, pariskunta pohtii Veikkauksen tiedotteessa.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.