Mainos

Suomen suurimpia vanhojen tansseja on juhlittu Espoossa

Lukion abiturientit saatiin eilen penkkareiden tahdissa lukulomalle, joten tänään lukion toisluokkalaiset pyörähtelivät vanhojen tansseja. Espoossa kaikkien lukioiden vanhat koottiin samalle parketille. Epävirallisesti Suomen suurimmissa vanhojen tansseissa pyörähteli lähes 1500 vanhaa.

Espoon Länsi-Auto Areena täyttyi tänään vanhojen tanssien humusta. Ennen parketille astumista tärkeintä oli tietenkin tankkaus.

- Hienolla Hesburgerin eväillä, että tässä on vielä aperitiiviksi kokista Hesen muovipurkista, kertoo hensi Pohjois-Tapiolan lukiosta.

Vielä viime hetken korjaukset ja eikun tanssilattialle. Menette ensimmäisinä. Jännittääkö?

- Ei nyt, nyt ei hirveesti, mutta ehkä tos kohta puoliin, sanoo Marika Heikkilä Espoon yhteislyseon lukiosta.

Espoossa tehtiin tänä iltana epävirallinen Suomen ennätys, kun lattialla tanssi illan aikana lähes 1500 vanhaa. Mikä on paras tanssi, jota odotatte?

- Mä tykkään ite tosta kikaposta. Se on helppo. En mä oikeen tiedä, tanssit on aika samanlaisia kaikki, sanovat Camilla Hurula ja Otto Liukkonen Espoon yhteislyseon lukiosta.

Missäs teidän parit on?

- Täällä näyttää olevan vaan tyttö- ja poikaporukoita..Istuu tuolla yläkerrassa ja valittaa, että jalkoihin sattuu, kertoo Salla Karjalainen, Tapiolan lukiosta.

Perhosia pyöri vatsassa myös vanhemmilla. Oma tytär on laittautunut kauniiksi tänään ja haluaa olla prinsessa. Jännittääkö vanhempia?

- Eilen oli jo kenraali koululla, niin se vähän varmaan helpotti paineita, paljastavat Heli ja Ahti Tepponen Espoosta.

Ja iltahan ei pääty tanssijoilla vielä kumarruksiin, vaan odotukset ovat selvät.

- Hauskaa tunnelmaa. Jatkoja!!

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.