Mainos

Suomen suurimman lottopotin voittajat: Risteilylle ja Valioliiga-matsiin

Kymmenen hengen porukka voitti Suomen suurimman lottopotin 12,5 miljoonaa euroa Tampereella viime kuussa.

– Kun soittelin arvonnan jälkeen porukan jäsenille, linjan toisesta päästä kuului pelkkää hiljaisuutta, tai sitten minua ei aluksi uskottu, kertoo porukan vetäjä.

Porukan jäsenet muistelevat, että lottovoiton jälkeinen viikko oli melkoista pyöritystä.

– Voiton nostama julkisuus ja huhupuheet harmittivat aluksi, mutta lopulta lottovoittajien etsintä alkoi hymyilyttää. Joitakin tilanteita on tullut eteen, joissa muut ovat pohtineet voittajien henkilöllisyyksiä. Niissä tilanteissa on vain oltu hiljaa, voittajat kertovat.

Jokainen porukan jäsen aikoo jossain vaiheessa vaihtaa autonsa. Asunnon vaihtaminen ei ole kaikille päätavoitteena, mutta muutama harkitsee asiaa. Myös matkustaminen, rahojen lahjoittaminen esimerkiksi lapsille ja hyväntekeväisyyteen yhdistivät voittajia.

– Kesämökkiä kunnostetaan ja tulee sitä varmaan tehtyä matkojakin. Olen aina haaveillut, että lähtisin katsomaan Valioliigan matsia Englantiin, eräs porukan jäsen kertoo.

– Rahat on saatava poikimaan, jotta on jotakin, mitä jättää jälkipolville, toinen toteaa.

– Olen varannut anopille ja appiukolle koko perheen risteilyn Viking Grace -risteilijälle. Nyt minulla on mahdollisuus tehdä vähemmän töitä ja viettää aikaa enemmän perheen kanssa, kolmas sanoo.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.