Suomen Kiinteistönvälittäjäliitto ry (SKVL) turvaa kiinteistönvälityksen 65 vuoden kokemuksella

Suomen Kiinteistönvälittäjäliitto ry (SKVL) juhlii tänä vuonna 65-vuotista taivaltaan. Jo vuodesta 1946 SKVL on tarjonnut jäsenilleen ajantasaista tietoa, työvälineitä sekä turvallista palvelua kiinteistönvälitysalalla.

SKVL on kiinteistönvälitysalan yrittäjien palvelu- ja edunvalvontajärjestö. Se kokoaa yhteen yli 400 paikallista kiinteistönvälitystoimistoa ympäri maatamme.

– Päätehtävämme on valvoa kiinteistönvälitysalan yrittäjien etuja sekä tuottaa palveluita ja käytännön työvälineitä, jotka tukevat jäsenyrityksiä niiden päivittäisessä työssä, toimitusjohtaja Jaana Anttila-Kangas kertoo.

Liitto neuvoo jäseniään juridisissa asioissa, seuraa lainsäädäntömuutoksia ja tukee jäsentensä työssä jaksamista. Lisäksi se tiedottaa ja kouluttaa jäseniään sekä koordinoi jäsenten välistä yhteistyötä.

– SKVL neuvottelee keskitetysti jäsenetuja tarjoavat sopimukset erilaisia tuotteita ja palveluita tarjoavien yhteistyökumppaneiden kanssa, Anttila-Kangas lisää.

Aktiivista alueyhdistystoimintaa

SKVL:n jäsenyys takaa yrityksille monipuolisen ja maanlaajuisen verkoston toimivista yrityksistä sekä hyvät palvelut ja runsaasti tietotaitoa. – Yksittäinen kiinteistönvälittäjäyrittäjä olisi arjessaan kovin yksin, ellei liittoa verkostoineen olisi olemassa.

Alueyhdistyksiä on kaksitoista ja jokaisella alueella toimii aktiivinen jäsenkunta. – Alueyhdistyksiin kannattaa kuulua muun muassa siksi, että ne järjestävät liiton tukemana paikallista koulutusta, Anttila-Kangas muistuttaa.

Alueyhdistystoiminta tukee jäsenyrityksiä niin markkinoinnissa, tiedottamisessa kuin päivittäisessä työssäkin.

Asiakkaan asialla

Kiinteistönvälitysala muuttuu koko ajan, ja SKVL onkin tehnyt 65-vuotisen historiansa ajan merkittävää työtä yrittäjien edunvalvonnassa.

– Itsenäisten yrittäjien toimintaedellytysten turvaaminen, ammattitaidon kehittäminen ja maanlaajuisen yrittäjäverkoston yhteisen voiman hyödyntäminen ovat vieneet eteenpäin koko alaa, Anttila-Kangas sanoo.

SKVL takaa jäsenilleen valtakunnallista tukea ja näkyvyyttä. Lisäksi se on aina ollut myös kiinteistönvälittäjien asiakkaiden asialla. Liitto valvoo jäsentensä toimintaa, joten niiden asiakkaat voivat luottaa siihen, että heidän asuntokauppansa hoidetaan turvallisesti ja ammattitaitoisesti.

Tulevaisuus turvattu

SKVL haluaa pitää alan elinvoimaisena ja houkuttelevana myös tulevaisuudessa.

– Jatkamme samalla linjalla siten, että ammattitaitoista, yksilöllistä ja joustavaa palvelua tarjoavilla yksityisillä kiinteistönvälittäjäyrittäjillä on jatkossakin hyvät toimintaedellytykset maassamme, Anttila-Kangas lupaa.

Teksti: Jokakoti
Kuva: SKVL

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja