Mainos

Suomen johtava verkkomainontayritys 24/7 Europen omistukseen

24/7 Europe on tänään julkistanut yrityskaupan, jonka seurauksena Suomen johtava verkkomainontayritys, Netbooking Oy, siirtyy 100-prosenttisesti 24/7 Europen omistukseen. Kaupan johdosta 24/7:stä tulee alan markkinajohtaja Suomessa.

Netbooking Oy:n liiketoiminta yhdistyy välittömästi 24/7 Europen tuoreen tytäryhtiön 24/7 Suomen kanssa ja sen henkilökunta jatkaa yrityksessä vanhoina työntekijöinä. Netbooking Oy:n edustuksessa olevat 50 saittia saavat kaupan myötä mahdollisuuden hyötyä 24/7 Europen mainosverkostosta. 24/7:n saitteja myydään sen kansainvälisen myyntiverkoston kautta 12:ssa Euroopan maassa sekä 24/7 konserniin kuuluvien 24/7 Media Inc.:n ja 24/7 Asian välityksellä ympäri maailmaa.

1996 perustettu Netbooking Oy oli Skandinavian ensimmäinen Internet-mainosverkosto ja se on tällä hetkellä Suomen johtava verkkomainontayhtiö 17 prosentin markkinaosuudella. Suomen tärkeimpiin Internet-alan vaikuttajiin kuuluvat Netbooking Oy:n omistajat saavat kaupalla osakeosuuden 24/7 Europesta. Pertti Hakala jatkaa edelleen 24/7 Suomen toimitusjohtajana ja Netbooking Oy:n toimitusjohtaja Antti Eränteellä tulee olemaan merkittävä rooli 24/7 Europen ja 24/7 Suomen strategisessa suunnittelussa.

Yrityskauppa on ensimmäinen 24/7 Europelle, joka tähän asti on kasvanut laajentamalla jo olemassa olevia toimintojaan ja perustamalla uusia tytäryhtiöitä. Kauppa on jatkoa Microsoftin kanssa solmitulle ainutlaatuiselle yhteistyösopimukselle (19.8.) MSN/Hotmail-portaalin edustuksesta Pohjoismaissa - MSN ei ole aiemmin solminut yhteistyösopimusta ulkopuolisen myyntiorganisaation kanssa.
(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.