Suomalaisyritys etsii hyväntekijää: Yli 20 000 vaatekappaletta jakoon tarvitseville

Mainos- ja liikelahjoja myyvä suomalaisyritys Sanser etsii Facebook-sivuillaan ystävällistä sielua, joka toimittaisi yrityksen varastoon jääneet noin 20 000 vaatekappaletta niitä eniten tarvitseville.

Lahjoitusten joukossa on noin 17 000 T-paitaa ja yli 3 000 lippalakkia.

– Pääasiassa ne ovat naisten ja lasten T-paitoja ja erilaisia lippiksiä, jotka ovat jääneet varastoon. Mallistot ja tuotteet vaihtuvat koko ajan, eikä meillä ole enää näille kappaleille käyttöä, Sanserin varatoimitusjohtaja Risto Palojoki kertoo.

Palojoki sanoo haluavansa löytää luotettavan henkilön tai tahon, joka veisi vaatekappaleet sinne, missä niille on tarvetta.

Ensisijaisesti haussa on mahdollisimman kevyt organisaatio, jonka pyörittäminen ei niele liikaa resursseja. Tosin ihan pienillä muskeleilla homma ei ehkä hoidu, sillä lähtökuopissa on yli 10 lavallista vaatteita.

– Haluaisin, että homma olisi mahdollisimman läpinäkyvää. Käytännössä ihanne olisi löytää taho, jolle voisi vaikka soittaa ja kysyä, missä paidat menevät. Ja sitä kautta olla perillä, että vaatteet menevät oikeasti hyvään tarkoitukseen.

– Olisi kivaa saada vaikka kuva, kun lähetys on päässyt kohteeseensa, Palojoki miettii.

Sanserin Facebook-ilmoitukseen on tullut jo jonkun verran ehdotuksia, mutta niihin halutaan vielä perehtyä tarkemmin.

– Ehdotukset ovat olleet hyviä, mutta lisää ideoita ja vinkkejä otetaan mieluusti vastaan. 

Lue myös:

    Uusimmat