Mainos

Suomalaisyleisö pääsee elokuvatraileriin

Suomessa kuvataan ensi viikolla elokuvamainos, joka näyttää yleisön reaktiot. Traileri tehdään amerikkalaiselokuvaan Paranormal Activity.

Esikoisohjaaja Oren Pelin 15 000 dollarin minibudjetilla toteuttamaa ja viikossa kuvattua kauhuelokuvaa on esitetty eri puolilla Yhdysvaltoja loppuunmyydyissä yöennakoissa. Ennakkoja on järjestetty kaupungeissa, joissa fanit ovat vaatineet esitystä elokuvan nettisivujen kautta. Esityspyyntöjä on tehty sivuilla jo yli miljoona kappaletta.

Filmiä on kuvailtu kaikkien aikojen pelottavimmaksi elokuvaksi. Elokuvan trailerissa näytetäänkin poikkeuksellisesti myös katsojien kauhunreaktioita elokuvakohtausten väleissä.

Suomessa elokuvan levittäjä FS Film toteuttaa lokalisoidun elokuvatrailerin kansainvälisen trailerin pohjalta. Suomalaisyleisön reaktiot kuvataan elokuvan ensimmäisessä julkisessa näytöksessä, erikoisyöennakkonäytöksessä ensi keskiviikkona. Ennakkonäytös on avoin kaikille ja saliin otetaan mukaan saapumisjärjestyksessä niin monta ihmistä kuin mahtuu. Näytökseen osallistuvilta edellytetään luvan antamista kuvaamiseen ja trailerin julkiseen esittämiseen.

Suomiyleisön reaktioilla höystetty traileri julkaistaan You Tubessa ensi torstaina.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.