Suomalaistyttö tapasi Catherine Middletonin

3-vuotias Melissa pääsi puheille Cambridgen herttuattaren kanssa.

Iso-Britannian tyyli-ikoniksi nousseen Cambridgen herttuattaren Catherine Middletonin tapaaminen on monen ihmisen unelma. Tämä haave tuli toteen suomalaiselle 3-vuotiaalle Melissa Joynerille, joka kohtasi korkea-arvoisen herttuattaren Sandringhamin kirkolla joulupäivän messun jälkeen. Hän antoi kauniita kukkia rakastetulle kansansuosikille. Kohtaaminen oli mieluisa myös lapsirakkaalle herttuattarelle, joka puheli tytön kanssa onnellisen hymyn kera.

Catherinen lisäksi Melissa kohtasi myös muita kuninkaallisia. Hän pääsi ojentamaan kukkia prinsessa Eugenielle ja kuningatar Elisabet II:lle, jotka vastaanottivat kauniit lahjat hämmästyneenä aurinkoisella pihamaalla.

Korkea-arvoiseen tapaamiseen selviytyminen ei ole aina ollut nuorelle tytölle itseisarvo. Nuoresta iästään huolimatta Melissa on sairastanut vakavaa syöpää. Sinnikäs tyttö kuitenkin selätti vaikean sairauden. Hänen huikea selviytymistarinansa noteerattiin laajasti, ja Melissalle myönnettiinkin Iso-Britannian syövän tutkimuskeskuksen palkinto.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat