Suomalaistytön ikimuistoinen syntymäpäivä – 12 vuotta 12.12.12 klo 12.12

Onko lähimmäisesi joskus unohtanut syntymäpäiväsi? Samaa ongelma ei ole kiiminkiläisellä Jasmin Tolosella, joka täyttää tänään 12.12.2012 12 vuotta kello 12.12.

MTV3 Uutiset pääsi onnittelemaan Tolosta ikimuistoisena aamuna juuri ennen kouluun lähtöä.

– Puhuin juuri eilen äidin kanssa, että onpa hassua, kun on samat numerot kaikkialla. Aion mennä nyt normaalisti kouluun, mutta syntymäpäiväjuhlaan toivon Michael Jackson -täytekakkua, Tolonen kertoo.

Syntymäpäiväsankari aikoo pitää suuret juhlat kavereille myöhemmin joulun jälkeen, sillä tämän erikoispäivän hän viettää parhaan kaverin kanssa shoppaillen.

– Menemme kaupungille Oulun keskustaan ja ostelemme kaikenlaista, Tolonen kertoo.

Tolosen asuinpaikka Kiiminki on noin 20 kilometrin päässä Oulusta.

Michael Jacksonia ja moonwalkia

Tolonen kertoo, että syntymäpäivän kunniaksi hän saa vanhemmiltaan lahjaksi uuden kannettavan tietokoneen.

Uudesta tietokoneesta huolimatta Tolonen ei vain surffaile netissä, sillä hän harrastaa hiihtoa ja salibandya ainakin kolme kertaa viikossa.

Urheiluharrastusten lisäksi 12-vuotias tunnustaa olevansa kovemmastakin kovempi Michael Jackson -fani. Michael on mukana jopa salibandytreeneissä käytettävissä juomapulloissa.

– Michael Jackson on ehdottomasti minun suosikkiartistini. Minun huone on täynnä Michaelia muun muassa julisteissa, tauluissa, paidoissa, levyissä, elokuvissa ja juomapulloissanikin on Michael, Tolonen paljastaa.

Synttärisankarin lempikappale on Jacksonin Man in the Mirror. Musiikkituntemuksen lisäksi 12-vuotias syntymäpäiväsankari paljastaa osaavansa liikkua – maailmankuululla tavalla.

– Osaan tanssia moonwalkia, Tolonen sanoo.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat