Mainos

Suomalaista tanssielokuvaa kuvattiin Eduskuntatalon portailla

Neil Hardwickin uuden musiikkielokuvan Jos rakastat -kuvaukset valtasivat tänään Eduskuntatalon portaat Helsingissä.

Suomen oloissa poikkeukkeuksillisen näyttävää joukkokohtausta kuvattiin aamusta alkaen kymmenien avustajien voimalla. Mukana tanssimassa oli myös kansanedustajia.

Jos rakastat -elokuvaa on kuvattu eri puolella Suomea tämän kuun alkupuolelta lähtien. Musiikkielokuva esittelee litanian kotimaisia hittejä eri vuosikymmeniltä. Mukana on muun muassa Maija Vilkkumaan, PMMP:n, Tik Takin ja J. Karjalaisen musiikkia uusina sovituksina. Musiikki onkin elokuvassa tiettävästi keskeisessä roolissa, sillä kappaleiden tekstit vievät elokuvan tarinaa eteenpäin. Nykypäivään sijoittuva musiikkielokuva kertoo ministerin tyttären ja maahanmuuttajien pojan rakkaustarinan.

Elokuvan pääosia esittävät nuoret näyttelijät Elli Vallinoja ja Chike Ohanwe. Muissa keskeisissä rooleissa ovat Taneli Mäkelä, Satu Silvo ja Minttu Mustakallio. Elokuvan on käsikirjoittanut Katja Kallio.

Musiikin sovituksesta vastaavat Idols-kilpailustakin tutut Leri Leskinen ja Asko Kallonen. Koreografiat elokuvaan on suunnitellut tanssija ja drag queen-artisti Osku Heiskanen.

Toimittaja Kari Pyrhönen oli seuraamassa kuvauksia eduskuntatalon edessä. Oheisessa videossa Pyrhönen haastattelee näyttelijä taneli Mäkelää.

(MTV3)

Katsomo-video ei ole saatavilla

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.