Suomalaispojan suloinen tempaus villitsee Facebookissa

Koko päivä villasukissa -ryhmään kuuluu jo lähes 25 000 suomalaista. Tapahtuman takana on Jukka Karkman, joka halusi luoda päivän jotta jokainen, jolle joku läheinen kutoo vielä villasukkia, arvostaisi sitä mitä hän tekee. Jukan omat suosikkisukat ovat viime keväänä kuolleen isomummon tekemät.

Jukka Karkman arvostaa villasukkia ja niitä tekeviä ihmisiä – siksi hän halusi luoda Facebookkiin Koko päivä villasukissa -tapahtuman, jota vietetään tammikuun 12.päivä.

– Jukka istui koneella Facebookissa villasukat jalassa, kun hän päätti toteuttaa tempauksen. Hän pitää villasukista ja arvostaa kovasti ihmisiä, jotka niitä tekevät. Parhaat villasukat ovat isomummon kutomat, hän kuoli viime keväänä, kertoo Jukan äiti Hanna Karkman poikansa tempauksesta.

Ihan pikkujuttu ryhmästä ei tullutkaan, sillä siihen on liittynyt jo lähes 25 000 suomalaista. Tapahtuman taustalla on perustajien kaunis ajatus käsityöperinteen arvostamisesta.

– Toivomme, että kaikki ne, joille joku läheinen vielä kutoo villasukkia arvostaisi sitä, mitä hän tekee. Isomummomme kuoltua meillä ei ole enää ketään, joka villasukkia meille tehtailisi, joten jos joku haluaa lämmittää mieltämme ja jalkojamme, niin villasukkia otetaan lämmöllä vastaan, Jukka ja Hanna-äiti kertovat.

Hannele Järvelä/ MTV3

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja