Mainos

Suomalaisperhe myrskyn alla Washingtonissa: Nukumme kellarissa

Washingtonissa työskentelevä suomalainen aviopari varautui supermyrsky Sandyn saapumiseen. Toistaiseksi he eivät ole rankkasateita ja puuskittaista tuulta kummempaa nähneet.

– Ulkona sataa tasaisesti, tuuli oli maanantai-iltana hurjimmillaan mutta ei suomalaista myrskytuulta kummempi. Täällä köllöttelemme kellarissa läppärit sylissä, kertoo Mikko Tanner.

Washingtonin asukkaita on turvallisuussyistä kehotettu nukkumaan kellarissa.

– Siltä varalta, että puita kaatuisi kattojen päälle. Myös siksi, että huomaamme heti, jos alkaa tulvia. Toistaiseksi ei kumpaakaan havaittavissa, mutta pihalla on kyllä paljon vettä, kertoo Heta Melantie.

Tiistaihin mennessä Tannerin ja Melantien kodissa sähköt eivät olleet katkenneet, mutta monilta alkaa tietokoneiden ja kännyköiden akkuvirta loppua, jos sähköt eivät pian palaudu.

– Toistaiseksi täällä on kaikki toiminut. Meidän kadullemme myrsky ei lopulta iskenyt ollenkaan niin pahasti mitä olin etukäteen pelännyt. Täytyy olla tyytyväinen että henkilövahingot ja muut tuhot jäivät Washingtonin alueella vähäiseksi, sanoo Heta Melantie.

– Vielä emme ole käyneet ulkona tuhoja tutkimassa, mutta vaikuttaa että muualla tuhot ovat olleet Washingtonia hurjemmat.

(MTV3)

Katso Päivi Sinisalon raportti Washingtonista (Seitsemän uutiset 30.10.2012)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.