Mainos

Suomalaispanttivangit kirjoittivat kotiin

Filippiineillä panttivankeina olevat suomalaismiehet ovat saaneet toimitettua uuden viestin julkisuuteen. Miesten kirjeet kertovat panttivankien olevan äärimmäisen rasittuneita.

Sekä panttivankien fyysinen että henkinen kestävyys on lopussa

Panttivangit eivät ole saaneet avustuspaketteja, joita heille on lähetetty. Lääkkeistä on pulaa ja ruokana on pääasiassa riisiä. He pyytävätkin rahaa, ilmeisesti, jotta he voisivat ostaa apua sieppaajiltaan.

Kumpikin suomalaismies lähettää Filippiineiltä terveisiä omaisilleen ja lähitutuilleen. Kirjeen lopussa toinen suomalaisista vetoaa voimakkaasti presidentti Tarja Haloseen.

Tuorein viesti suomalaisilta panttivangeilta on päivätty viime torstaille. Risto Vahanen ja HannuFränti saivat toimitettua kirjeensä eteenpäin Malesian Punaisen ristin välityksellä.

Seuraavassa ote Fräntin kirjeestä: "Tämä on nyt vielä enemmän helvettiä. Nyt on tehtävä jotain. Itse en tiedä eikä kukaan mitä tapahtuu, mutta kukaan ei jaksa enää tätä tuskaa."

Vahanen puolestaan kertoo panttivankien tunnelmista muun muassa seuraavin sanoin: "Tänään meille ilmoitettiin, että emme ehkä vapaudu toukokuun aikana. Jos näin on, useimmat meistä tulevat kärsimään mielenterveyden ongelmista. Olemme tänään lähettäneet kirjeen presidentti Tarja Haloselle jotta hän vauhdittaisi meidän vapauttamista. Toivottovasti kirje on mennyt perille."
(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.