Suomalaisnuori onnistui pääsemään Ruisrockiin eläkeläislipulla – julkaisi uskomattomasta tapahtumasarjasta videon

Julius Brander halusi kokeilla, voisiko Ruisrockiin päästä valepuvussa.

Opiskelijanuori Julius Brander halusi kokeilla, voisiko Ruisrock-tapahtumaan päästä maksamatta penniäkään. Hän sai idean yrittää tapahtumaan eläkeläislipulla valeasuun pukeutumalla. Brander julkaisi YouTube-kanavallaan videon, jossa hän kertoo erikoisesta tapahtumaketjusta.

Brander kertoo videollaan heti alkuun, ettei tapahtuneesta koidu festivaalille taloudellista tappiota. Hän oli ostanut kolmen päivän festivaalilipun jo aikaisemmin, mutta halusi kokeilla voisiko valeasu toimia.

Brander tilasi itselleen kuminaamarin Saksasta, ja osti kirpputorilta valeasun. Rannekkeen hän sai nimeämättömän henkilön noutamana. Seuraavaksi hänen tuli vain päästä veneeseen, joka kuljettaisi hänet alueelle. Venekyydillä Ruisrockiin pääsevät eläkeläislipun haltijat, media ja yhteistyökumppanit.

Videolla Brander kertoo, että pääsy veneeseen oli täpärä. Järjestyksenvalvoja päästi hänet ensin turvatarkistuksen läpi, mutta alkoi epäröidä. Tämä tivasikin, että käyttääkö Brander naamaria, mutta pääst nuorukaisen lopulta veneeseen.

Voit katsoa Branderin videon alta.


Asiasta uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Lue myös:

    Uusimmat