Mainos

Suomalaisnaisen järkytys lomalta palatessa: Asunnosta löytyi nakuileva mies perheineen

Virossa asuva suomalaisnainen koki melkoisen yllätyksen palattuaan kotiinsa joululomalta. Naisen asunnosta löytyi nimittäin puolialaston sähkömies perheineen.

– Täällä pauhasi telkkari täysillä ja isäntä oli vissiin tullut juuri suihkusta, se istui vähäpukeisena nahkasohvallani. Emäntä oli laittanut jotain ruokaa. Katselin vain ympärilleni, että avasinkohan nyt oikean oven, Tartossa asuva suomalaisnainen kertoo MTV Uutisille.

Suomalaisnainen oli poistunut asunnostaan muutama päivä ennen joulua.  Naisen kotiin taloksi asettunut perhe kertoi olleensa asunnossa pari päivää. Asunnossa olevasta sekasorrosta päätellen nainen epäili kuitenkin perheen olleen paikalla pidempäänkin.

– He olivat suht ystävällisiä ja asiallisia, mikä oli koomista.

Poliisi ei meinannut millään tulla paikalle

Suomalaisnainen joutui soittamaan neljä kertaa poliisille, ennen kuin nämä saatiin viimein paikalle tapausta selvittämään.

Perhe väitti olevansa asunnossa suomalaisnaisen vuokraemännän luvalla. Vuokraemäntä kuitenkin kielsi antaneensa luvan asunnon käyttöön suomalaisnaisen sitä kysyessä.

– Hän sanoi, että kyseessä on varmaan sähkömies, jonka piti käydä asunnossa katsomassa, mikä lattialämmitystäni vaivaa. Vuokraemännän poika oli antanut sähkömiehelle avaimet, että hän pääsee käymään täällä.

Hammasharjat jäivät muistoksi

Naisen mukaan asunnosta ei ole vierailun seurauksena kadonnut tavaraa – pikemminkin päinvastoin.

– Heillä jäi tänne hammasharjat telineisiin ja paistinpannu liedelle. Todennäköisesti he eivät ole täältä mitään vieneet. He ehkä vähän säikähtivät sitä, kun poliisit tulivat tänne ja heiltä otettiin ylös henkilötiedot, nainen kertoo.

– Mutta eivät muuten korjanneet sitä lämmitystä, mikä piti korjata. Olin varmaan miltei puoli vuotta odotellut tänne sähkömiestä. Nyt sellainen tuli… vähän pidemmäksi aikaa. Mutta ei näköjään korjaustöihin.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.