Mainos

Suomalaisnainen kertaa kauhunhetkiään lehdelle – miesystävä ammuttiin autotalliin keskellä yötä

– Tunto on mennyt, hän sanoi maatessaan verilammikossa, kertoo Heli Best paikallislehdelle miesystävänsä viimeisistä hetkistä.

–Sanoin, "olet nuori ja vahva, kyllä sinä selviät". Hänessä oli kuitenkin liian monta luodinosumaa, suomalainen Heli Best, 56, kuvailee yöllisiä hetkiä autotallissa Barbados Today -lehdelle.

Best oli herännyt keskellä perjantain vastaista yötä kovaan ääneen ja mennyt autotalliin katsomaan syytä.

–Kuulin huutoa, mutta en tajunnut, että se oli James.

Sieltä hän löysi 33-vuotiaan miesystävänsä James Alleynen kuolettavasti haavoittuneena. Alleyne ehti nimetä ampujan ennen menehtymistään.

–Hän tunsi miehen. Hän tiesi, että mies etsi häntä. Naapurustossakin siitä puhuttiin, mutta en uskonut, että mies tulisi suoraan pihalle.

"Rakastin häntä silti"

Bestin omakotitalo sijaitsee puiston vieressä Barbadoksen länsirannan lähellä. Best on asunut saarella lähes 25 vuotta. Alleyneen hän törmäsi ulkoiluttaessaan koiraansa, kun tämä oli naapurissa rakennuksella töissä.

–Hän kiusasi minua, mutta olin välinpitämätön. Hän jatkoi, ettei ole vain mies, joka yrittää kiusata valkoista naista, vaan haluaa todella puhua kanssani. Puhuimme sitten ja asiat johtivat toisiinsa, Best kertoi lehdelle.

–Hänen toisinaan karkea käytöksensä ei miellyttänyt kaikkia, Best arvelee murhan motiiveista.

–Hän oli nuori, mutta rakastin häntä silti.

Barbados Today -lehden mukaan 38-vuotias mies avustaa murhatutkimuksissa. Ilmaisu voi tarkoittaa myös epäilyä osallisuudesta veritekoon.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.