Mainos

Suomalaisnainen avautuu yksin jäämisen kipeistä hetkistä Instagramissa: "Yritän uskaltaa olla yksin"

Suomalaisnaisen koskettavaan päivitykseen on helppo samaistua. Tältä tuntuu, kun herätessä sängyssä olet vain sinä itse.

Crossfit-piireistäkin tunnettu Malena Holmström julkaisi Instagram-tilillään ajatuksia herättävän tekstin tunteista, joita yksin jääminen voi synnyttää. Aamuisin kaikki on yleensä paremmin, mutta mitä jos yhtenä aamuna niin ei vain olekaan?

"Minun ei tarvitse ajatella kuin itseäni"

Nainen kertoo seisovansa kassalla maksamassa suurta ja kallista peittoa. Pussista löytyy myös unelmien pussilakanat. Näillä hän on palkinnut itsensä ja sinkkuutensa. Hän voi tehdä mitä huvittaa, kukaan ei kysele.

– Tarvitsen uudet. Koska olen aloittamassa jotain uutta, rakentamassa uutta. Pursuan hetkellisesti niin materiaonnea kuin myös jännitystä tulevasta, Holmströn kuvailee.

– Minun ei tarvitse ajatella muuta kun itseäni, vaikka se on vaikeeta. Mutta samalla niin tärkeää tällä hetkellä. Jollain tasolla nautin.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Holmström toteaa, että yrittää antaa nyt tunteiden tulla, kun ne ovat tullakseen. Itkeä, kun itkettää ja nauraa, kun naurattaa. Analysoida olotiloja ja kasvaa.

Yksin heräämiseen on vain totuttava

Vaikka sängyssä olisikin uudet lakanat, ne eivät vie pois yksinäisyyden tunnetta. 

– Käännyn kyljeltä selälleni ja avaan silmät. Ymmärrän, että tätä tämä on. Yksin herääminen. Mun on totuttava nukkumiseen ja heräämiseen yksin. Oppia olemaan itseni kanssa. Ymmärtää, kuka oikeasti olen, Holmström kirjoittaa. 

Hänen täytyy tehdä kaikki tämä, vaikka se vaatisikin iltaisin pesän rakentamista kahdesta isosta tyynystä; toinen turvaamaan selkäpuolta, toinen syliin lohduttamaan.

– Nousen, vaikka ilma huoneessa tuntuu viileältä ilman peittoa. Pesen, puen ja syön itkua niellen. Yritän uskaltaa olla yksin.

– Jätän sängyn petaamatta, kun lähden töihin. Koska oikeasti sillä ei ole merkitystä, Holmström päättää.

Lähde: Instagram

***

3:00

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.