Suomalaismies väitti päässeensä unelmapestiin Ferrarin F1-talliin ja solmi yhteistyökuvioita monien tahojen kanssa – Yle: Kaikki olikin huijausta

Mediahuomiota Ferrari-työsuhteellaan saanut hirvensalmelaismies on tekaissut kertomuksensa työpaikastaan, uutisoi Yle. Mies väitti tiedotusvälineille viime talvena aloittavansa työt Ferrarin F1-tallissa helmikuussa. 

Mies kertoi medioille allekirjoittaneensa työsopimuksen työskenneltyään ensin italialaiselle karting-autoja valmistavalle yritykselle.

Hän oli sanojensa mukaan ystävystynyt yrityksen johtajan kanssa, mikä oli poikinut työhaastattelun Ferrarille. 

Lopulta mies sopi Hirvensalmen kunnan kanssa alkavansa pitää videoblogia, jonka ansiosta kunta saisi maailmanlaajuista näkyvyyttä. Hän solmi kaupallisia yhteistyökuvioita monen eri tahon, kuten esimerkiksi paikallisen rakennusfirman kanssa. 

Videomateriaali paljastui kopioiduksi

Miehen videoblogissa julkaistuissa videoissa oli kuvamateriaalia kaupungeista, joissa F1-osakilpailuja on järjestetty. Miestä itseään ei kyseisissä maisemissa kuitenkaan nähty. Mies esiintyi vain videoiden alussa.

Ylen mukaan on paljastunut, että Italiassa kuvattu materiaali on kopioitu internetissä jo aiemmin liikkuneista kuvista ja videoista. 

Lisäksi Ferrari on Ylen mukaan kiistänyt miehen olevan palkkalistoillaan.

Mies ei ole toukokuun jälkeen julkaissut YouTube-kanavallaan uusia videoita.

MTV Uutiset ei tavoittanut miestä kommentoimaan asiaa. Yle kertoo tavoittaneensa miehen päivien tavoittelun jälkeen. Mies ei kuitenkaan kommentoinut asiaa.

Lue myös:

    Uusimmat