Suomalaismies puukotettiin Thaimaassa

Suomalaismies puukotettiin Thaimaassa Pattayassa tiistain vastaisena yönä. Thaimaan poliisi tutkii 64-vuotiaan miehen kuolemaa tappona. Suomen suurlähetystö vahvisti tapahtuman tiistaina STT:lle.

- Olemme saaneet poliisilta tällaisen tiedon ja ilmoittaneet asiasta omaisille. Poliisi on aloittanut tapauksen tutkinnan, kertoi suurlähettiläs Lars Backström puhelimitse.

Paikallisen Pattaya Daily News -lehden verkkosivujen mukaan poliisi sai hälytyksen miehen hotellihuoneeseen aamukahdelta paikallista aikaa. Hälytyksen oli tehnyt miehen huonenaapuri, joka oli kuullut avunhuudot.

Uhri oli onnistunut ryömimään verissään parvekkeelleen ja huutamaan apua. Poliisi ja ambulanssihenkilökunta yrittivät elvyttää miestä, mutta hän menehtyi vammoihinsa sairaalassa. Häntä oli lyöty puukolla kymmeniä kertoja.

Pattaya Daily News -lehden mukaan hotellihuoneessa oli runsaasti kamppailun jälkiä. Huoneesta löytyi verinen veitsi.

Suomalaismies oli naimisissa thaimaalaisen naisen kanssa, ja heillä oli paikallisten lehtitietojen mukaan lakiasiaintoimisto. Miehen vaimo ei ollut hotellihuoneessa veriteon tapahtuessa.

Backströmin mukaan Thaimaa on edelleen turvallinen matkailumaa.

- Kun ajattelee, että täällä käy vuosittain 14 miljoonaa turistia, niin toki silloin väkivallantekojakin sattuu. Mutta tervettä järkeä ja varovaisuutta käyttämällä varmasti pääsee pitkälle.

(MTV3-STT)

Lue myös:

    Uusimmat