Mainos

Suomalaismies maksaa seksistä enemmän kuin muut eurooppalaiset

Helsingin poliisin tehovalvonnasta huolimatta naisia seisoskelee yhä kadulla. Kalevankadun alkupäässä pienellä kävelykadun pätkällä seisovista, itäblokista tulleista naisista, osa on sellaisia, jotka ovat aina olleet kaduilla eivätkä osaa käyttää internetiä. He ovat olleet täällä jo vuosia.

Viime keväänä katukuvaan ilmestyneet nigerialaiset naiset ovat tulleet tänne isompien rahojen toivossa Etelä-Euroopasta. Italian, Espanjan ja Kreikan tietyt kadut ovat täynnä prostituoituja. Suomeen tulee kerrallaan poliisin paritustutkijoiden mukaan noin 10-20 naisen ryppäitä Nigeriasta.

Suomessa taksat yhä puoli tuntia ja tunti

Poliisin mukaan suomalaiset maksavat vieläkin noin 100 euroa puolesta tunnista. Ruuhkaisilla Etelä-Euroopan kaduilla vartti maksaa 40 euroa

Järjestyspoliisin tehovalvonnassa ilman oleskelulupaa olevia nigerialaisia naisia on palautettu takaisin lähtömaahan, muun muassa Italiaan ja Espanjaan. Helsingin poliisin komisario Jussi Huhtelan mukaan nigerialaisia naisia on Euroopassa jo niin paljon, että asia tulisi ratkaista yhteisesti koko EU:n tasolla.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.