Suomalaismies löytyi kuolleena thaimaalaisesta hotellista - naapuri haluaisi lisäselvityksiä

Suomalainen 54-vuotias mies on löydetty kuolleena hotellihuoneestaan Phuketista, kertoo thaimaalainen uutissivusto Phuket Gazette. Paikallinen poliisi sai ilmoituksen hotelliin kuolleesta miehestä puoli kolmen aikaan viime yönä paikallista aikaa. Mies makasi sängyssään peiton alla.

Viranomaiset löysivät huoneesta miehen lompakon, mutta passi oli kadonnut. Passi saattaa löytyä kuitenkin paikallisen moottoripyörävuokraamon hallusta.

Poliisi uskoo, että mies oli kuollut neljä päivää ennen ruumiin löytymistä. Hotellihuoneessa ei ollut merkkejä väkivaltaisesta kuolemasta ja poliisi uskoo miehen kuolleen luonnollisesti. Ruumis on varmuuden vuoksi kuljetettu silti sairaalaan kuolinsyytutkimuksiin.

Suomalaismiehen naapuri kehotti poliisia tutkimaan tapausta silti tarkemmin. Naapurin mukaan mies oli hyvin varakas, ja hän lainasi usein rahaa Lin-nimiselle naiselle. Nainen asuu vuokralla hotellissa ja hänellä on baari rakennuksen alakerrassa. Naisella oli todennäköisesti suuria velkoja, ja häntä ei ole näkynyt suomalaismiehen kuoleman jälkeen. Mies ja nainen nähtiin viimeksi yhdessä 23. helmikuuta.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat