Mainos

Suomalaismies kuvasi hain Egyptissä - viranomaiset vähättelivät

Egyptissä viime viikolla lomaillut Ari-Matti Kytölä kertoo nähneensä hain Sharm el-Sheikhin rannalla viime viikolla. Vain muutama viikko aiemmin oli uutisoitu hain raadelleen turisteja Sharm el-Sheikhissä. Kytölä kertoo nähneensä hain tai hait uidessaan, sekä kuvanneensa tapahtuman videolle viime tiistaina.

Kyseisenä päivänä rannalla oli punainen lippu varoittamassa veteen menemisestä, mutta vartijoita ei ollut vahtimassa meneekö kukaan uimaan, joten Kytölä kertoo uskaltautuneensa veteen.

- Yhtäkkiä näin hain noin viidentoista metrin päässä. Menin takaisin rannalle, ja kuvasin hain videolle. Kuvassa näkyy joko yksi tai kaksi haita, sanoo Kytölä.

Kytölä kertoi myös muille rannalle olijoille kuvanneensa hain. Kohta hänen ympärillään oli uteliaiden turistien lisäksi myös hotellin johtaja sekä rannan turvallisuudesta huolehtivia virkailijoita: rantavahteja esimiehineen

- Hotellin johtaja halusi saada kameran muistikortin itselleen, mutta en halunnut antaa sitä. Tuli olo, että haiden olemassaoloa haluttiin peitellä, sillä turvallisuusmiehien paikalle tuoma asiantuntija sanoi näkemäni hain olleen piikkirausku.

Tämän episodin jälkeen kaikkia kiellettiin ehdottomasti menemästä veteen, kertoo Kytölä.

- Mielestäni näitä asioita ei pidä piilotella, ihmisten on hyvä tietää, että siellä liikkuu haita, sanoo Kytölä, joka oli Egyptissä lomailemassa vaimonsa kanssa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.