Mainos

Suomalaismiehen surmasta epäilty thaimaalaismies pidätettiin

Thaimaalaispoliisi on pidättänyt 26-vuotiaan thaimaalaismiehen epäiltynä 65-vuotiaan suomalaismiehen surmasta Pattayalla, kertoo Pattaya Daily News.

Poliisi pidätti jo aiemmin murhaan liittyen kuudennella kuulla raskaana olevan naisen, jolla oli ollut suhde suomalaismieheen. Nainen on kertonut poliisille, että hän tapasi suomalaismiestä silloin, kun tämän vaimo oli matkoilla. Nyt pidätetty mies on pidätetyn naisen poikaystävä.

Poliisi pitää surmaa harkittuna. Poliisin mukaan mies anasti surman yhteydessä suomalaismiehen matkapuhelimen, kaksi kelloa ja 3000 bahtia (noin 60 euroa). Pidätetyt pakenivat paikalta moottoripyörällä.

Pidätettyjen tarinat tapahtumista poikkeavat. Naisen mukaan surma sattui hänen ollessa kylpyhuoneessa. Nainen oli sanojensa mukaan yrittänyt estää poikaystäväänsä surmaamasta suomalaismiestä. Pidätetyn miehen mukaan pariskunta olisi suunnitellut ryöstömurhan yhdessä.

Poliisin mukaan surma on tehty erityisen raa'asti. Tänään pidätetyllä miehellä on pitkä rikosrekisteri. Mies on tehnyt muun muassa ryöstöjä.

Pattayalla asunut suomalaismies surmattiin viime tiistaina. Häntä oli puukotettu jopa 50-60 kertaa.

(MTV3)

Lue myös:

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.