Suomalaislaulaja: Ihmisten kommentit urastani hämmentävät

Koko ajan kasvavaa suosiota nauttiva laulaja Erin on kuullut melko erikoisia kommentteja uraansa liittyen.

Nylon Beat -yhtyeestä tuttu laulajatar Erin julkaisi toukokuussa ensimmäisen sooloalbuminsa, joka on myynyt jo kultaa. Nylon Beat -yhtye toimi vuosina 1995-2003 ja vuonna 2007 yhtye teki yllätyspaluun toimimalla Toto-yhtyeen lämmittelijänä.

Ihmisille Erin on varmasti aina tuttu Nylon Beatin toisena laulajana. Vaatemyyjänä ennen sooloalbuminsa julkaisua työskennellyt Erin on kuullut ihmisiltä mitä erikoisempia kommentteja naisen uraan liittyen.

– Minä sain kuulla sellaisia kommentteja, kuinka ihmiset muistavat minut huippuvuosistani ja siitä, kun olin menestynyt, Erin ihmettelee MTV3.fin Viihdeuutisille.

Laulajattaren mukaan on outoa, jos ihmiset ajattelevat, ettei hän ole enää menestynyt Nylon Beatin lopetettua toimintansa.

– Minä olen kyllä ihan onnellinen muissakin töissä, koska musiikkia tulee tehtyä aina. Kyse on tasapainosta. Välillä tulee menestystä ja välillä ei.

Erinin Hunningolla-albumi on noussut suureksi menestykseksi ilmestymisensä jälkeen. Erin nappasi soolodebyytillään viisi Emma-ehdokkuutta.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat