Mainos

Suomalaisfirma teki historiallisen suuren teemapuistokaupan elämysjätin kanssa – kauppojen arvo liikkuu miljoonissa

Suomalainen leikkipaikkavälinevalmistaja Lappset Group Oy on tehnyt historiallisen suuren teemapuistokaupan kansainvälisen Merlin Entertainments -yrityksen kanssa. Kauppojen arvo nousee useisiin miljooniin euroihin, mutta tarkat summat pysyvät salassa.

Lappsetin teemapuistojen liiketoiminnasta vastaavan Lappset Creativen solmimaan sopimukseen kuuluu teemapuistojen suunnittelu ja toimittaminen seuraavan puolentoista vuoden aikana. 

Yhtiön tiedotteen mukaan kyseessä on Lappsetin historian suurin kauppa, jonka arvo nousee useisiin miljooniin euroihin. Tarkkaa kauppasummaa ei ole paljastettu.

Diilin myötä Lappset Creative toimittaa Merlinille tarha- ja esikouluikäisille suunnattuja oppimista tukevia aktiviteettipuistoja Kiinaan ja Yhdysvaltoihin.

Merlin Entertainmentsin liiketoiminta- ja brändijohtaja Mike Vallisin mukaan kaupat sinetöi Lappset Creativen vaikuttava historia sisä- ja ulkotiloihin sijoittuvien aktiviteettipuistojen toimittajana.

Merlinin tallissa kovia brändejä

Merlin Entertainments on Euroopan ja koko maailmankin tasolla suurimpia elämyskohteiden operaattoreita. 

Merlinillä on rosterissaan useita tunnettuja perheille, lapsille ja nuorille suunnattuja tuotemerkkejä, kuten SEA LIFE, Madame Tussauds, LEGOLAND-puistot sekä LEGOLAND Discovery-keskukset.

Rovaniemeläiseen Lappset-konserniin kuuluu yhdeksän tytäryhtiötä kahdeksassa eri maassa sekä kansainvälinen jälleenmyyntiverkosto lähes 60 maassa.

Lappset on Euroopan johtavia leikki- ja liikuntavälineiden sekä teemapuistojen valmistajia. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.