Suomalaisetko kateellisia? Miljonäärihitsaajille sataa onnitteluita

Uutinen akaalaisesta hitsaajaporukasta, jolle lävähti Eurojackpotin jättivoitto - yli 57 miljoonaa euroa - on poikinut pääasiassa kannustavia kommentteja sosiaalisessa mediassa.

Esimerkiksi MTV Uutisten Facebook -ryhmässä juttu on ollut yksi kaikkien aikojen tykätyimmistä. Juttu sai "tykkääjiä" nopeasti yli 1000.

Taustalla voi vaikuttaa se, että megapotti jakautui 10 hengelle ja voittajat olivat duunareita, joiden työpaikalla oli juuri alkanut yt-neuvottelut.

– Hyvä että meni duunareille, ettei valmiiksi rikkaille. Onnea voittajille, sanoo Sanna.

– Niin kauan ku päävoitto ei satu omalle kohalle toivoo aina että se menis isolle porukalle, kommentoi Mikko.

– Onnittelut voittajille! Toteuttakaa haaveet ja nauttikaa elämästä, toivottelee Marko.

– Osuipa ihan oikeaan osoitteeseen ja moni hyötyy kerralla, iloitsee Sinikka.

– Kun saa 5,7 milliä, kyllä käsi sen verran hitsarillakin tutisee, ettei saumasta suoraa tule, arvelee Eeva-Liisa.

– Paras uutinen ikinä!, juhlii Arja-Inkeri.

Voipi voittajien ovella olla jatkossa jonoa, varsinkin jos kyseessä on perheetön mies.

– Jos hitsariporukassa on sinkkumiehiä ni voi ilmoittautua, naureskelee Miia.

– Ja jos hitsariporukassa on homomies,ni voin alkaa salarakkaaksi!, sanoo Tero.

Yksi soraääni erottuu joukosta.

– Että oikein 57,3 milliä. Ihan sama. Ei vois vähempää kiinnostaa. Siinä sitten voitte ostaa Ferrareita, osakkeita, kultaa, kaviaaria, hanhenmaksapalleroita, metsää, peltoa ym.turhaa. Tänne ne kuitenkin kaikki jää,kun henki lähtee. Ikuinen elämä tuonpuoleisuudessa on kaikkein tärkeintä. Eli missä vietät ikuisuuden. Tämä on vaan synkkä välivaihe. Masentava paikka. Ei muuta kuin kurjuutta ja kärsimystä,ei välitetä muista mitään. Vain oma napa on tärkein. Säälittävää. Rikkaat sen kun rikastuu,köyhät sen kun köyhtyy. Eikös raamatussakin sanota, että köyhältä otetaan viimeinenkin riepu pois. Eli pitää paikkansa. Mitä noi rikkaat oikein tekee noilla sadoilla miljoonilla? Olisi kiva tietää. Ei varmaan mitään järkevää. Sisustavat talonsa mauttomilla hörhötyksillä, juovat kalliita yliarvostettuja viinejä, konjakkeja, whiskyjä,ym. Turhaa on kaikki, kirjoittaa Tapani.

Moni lukija pohtii pilke silmäkulmassa, olisiko Tapani samaa työporukkaa ja jättäytynyt juuri viime viikolla pois porukkalotosta.

Lue myös:

    Uusimmat