Mainos

Suomalaiset rakastelevat 93 kertaa vuodessa

Suomalaiset aikuiset rakastelevat keskimäärin 93 kertaa vuodessa. Ruotsalaiset kuitenkin kirivät edelle ja rakastelevat vuoden aikana 96 kertaa.

Kondomimerkki Durexin teettämän kyselyn mukaan norjalaiset ovat sänkypuuhissa 92 kertaa ja tanskalaiset 89 kertaa vuodessa. Aktiivisinta seksuaalielämä Pohjoismaissa on vakinaisessa parisuhteessa elävillä, jotka eivät vielä ole ehtineet alttarille saakka. He rakastelevat keskimäärin 147 kertaa vuodessa, kun taas avioparit harrastavat seksiä vain 93 kertaa vuodessa.

Tutkimusta varten haastateltiin viime kesänä 1003 seksuaalisesti aktiivista, 18-45-vuotiasta pohjoismaalaista. Suomalaisia tutkimuksessa mukana oli 250.

Ihmiset harrastavat aiempaa enemmän seksiä

Samaisen tutkimuksen mukaan ihmiset ympäri maailman harrastavat aiempaa enemmän seksiä. Ranskalaiset ovat nujertamassa amerikkalaiset maailman seksuaalisesti aktiivisimpana kansakuntana.

Tutkimuksessa todetaan, että mm. Hongkongissa ihmiset ovat liian uupuneita harrastaakseen seksiä. Rakastelu siellä kesti keskimäärin 12,3 minuuttia, kun taas amerikkalaiset jaksoivat lähes puoli tuntia.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.