Suomalaiset paljastivat: Tässä on noloin humalamokani!

Helmen lukijat paljastivat oudoimmat humalamokansa.

Oletko koskaan herännyt baari-illan jälkeen valtavaan morkkikseen? Et ole yksin!

Helmi kysyi lukijoiltaan, millaisia outoja mokia he ovat tehneet humalassa. 370 henkilöä kävi paljastamassa oudoimman mokansa kyselyssä, jossa selvisi, että moni tekee pikkuhiprakassa tyhmyyksiä.

Alastomuutta ja seksiä

Vastanneista 46 prosenttia oli tehnyt jotakin, mitä katui seuraavana aamuna. Moni teko liittyi seksiin tai alastomuuteen. Vastaajista 21 prosenttia oli käyttänyt puhelintaan nolojen viestien lähettelyyn tai puheluiden soittamiseen humalassa.

– Lähdin jatkoille tuntemattomien miesten kanssa, harrastin seksiä niiden kanssa ja aamulla heräsin erään hienon hotellin sviitistä, yksin.

– Päädyin sänkyyn erään naispuolisen ystäväni kanssa, vaikka olen itsekin nainen ja vieläpä varattu sellainen.


– Harrastin poikaystäväni kanssa seksiä kun hänen sisarensa oli samassa huoneessa! Sisar poistui nopeasti paikalta ja jälkeenpäin hävetti kamalasti!

– Tuli mentyä eksän oven taakse kun puhelin hävisi ja avaimet olivat jääneet kotiin. Nukuin rapussa ja lopulta eksä avasi oven ja eikä ollut yksin... Lähtö tuli.

– Kiipesin munasillani sairaalan katolle ja huusin: rakastan elämää ja teitä kaikkia kanssaihmisiä! Kun poliisi saapui, olin jo pukemassa maankamaralla.

Tiukkoja mielipiteitä

18 prosenttia vastanneista oli sanonut humalassa jotakin, mitä katui. Moni oli aloittanut esimerkiksi keskustelun aiheesta, jota ei uskaltanut lähestyä selvin päin. Osa keskusteluista johti jopa välien katkeamiseen.

– Paikalliseen kapakkaan tuli oman kaupungin kansanedustajaa, joka on tosi ärsyttävän näköinen mies ja pitihän sille lähteä viereiseen pöytään haistattelemaan.

– Haukuin pitkäaikaisen ystävän, joka oli myös kaasona häissäni. Välit menivät lopullisesti, tuli todella pahasti sanottua kaikesta siihen saakka jäytäneestä. Jos sen hetken saisi takaisin, niin toiminta olisi toista.


– Humalapäissäni menin puhumaan… Siis kritisoimaan poikaystäväni äidille hänen kasvatusmetodeitaan. Olin hyvin ilkeä ja sanavalmis, ja luulin tekeväni poikakaverilleni suuren palveluksen ottamalla kaikki epäkohdat huomioon. No, tilanne kääntyikin päinvastaiseksi: poikakaverini kertoi, ettei ole koskaan hävennyt ketään niin paljon kuin minua. Ja hänen äitinsä soitti minun äidilleni seuraavana päivänä ja kertoi, kuinka huonotapainen hänen 28-vuotias tyttärensä onkaan.

– Tutustuin aikoinaan erääseen ihmiseen jonka tarinoita kuuntelin korvat punaisena ja huulta purren. Hän on sinkku ja moraalit sillä ihmisellä oli täysin vierasta. Kehuskeli ukkomiehillä ja "hurjilla" kokemuksilla. Itse vakavassa suhteessa en voi sietää pettämistä saati kukaan oikea ystävä. Sitten humalassa avauduin ja pistin ystävyyden poikki! Päivääkään en ole katunut, tuskin hänkään. En usko, että sen tyyppinen kevytkenkäinen voikaan tuntea katumusta.

Outoja tapahtumia

Vastaajista 14 prosenttia oli mokaillut muilla tavoilla, joihin kuuluivat muun muassa oudot tanssiliikkeet ja asioiden huuteleminen julkisten rakennusten katoilta.

– Uiskentelin suihkulähteessä vaatteet päällä!

– Tuli tanssittua ystävän ylioppilasjuhlissa kaikkien sukulaisten edessä päissäni ostoskärrytanssia ja muita "klassikoita".

– Eräs harmiton ryyppyreissu parin tutun pojan kanssa aiheutti sen, että poikaystäväni pani välit totaalisesti poikki. Myöhemmin kuulin, että hän uskoi minun pettäneen. Hän erehtyi, mutta välimme eivät koskaan enää korjaantuneet. Surullinen ja uskomaton tapaus.


Lue myös:


MTV3/Helmi

Kuvat: Colourbox

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja