Suomalaiset paljastavat: Sovintoseksi on ihanan rajua!

Riidan jälkeinen kiihko sytyttää liekin makuuhuoneeseen, mutta onko sovintoseksi kannattavaa? Helmi kysyi asiaa lukijoiltaan, lue vastaukset!

Riidan jälkeinen seksi on kaksin verroin ihanampaa, onhan riita sitten sovittu ja tunteet taas lämpimät – vai? Helmi kysyi lukijoiltaan, mitä mieltä he ovat sovintoseksistä. Kyselyyn saapui yli 900 vastausta. Yli puolet vastanneista piti sovintoseksiä ihanana asiana. Vastanneista 23 prosenttia ei ollut kokeillut sovintoseksiä.

"En pysty seksiin, jos riita on kesken"

Vastaajista 21 prosenttia totesi, ettei seksi korjaa riitoja. Moni ei kyennyt minkäänlaiseen läheisyyteen, jos riita oli kesken. Moni uskoi seksin vain lykkäävän ongelmia myöhemmäksi. Vastanneista kaksi prosenttia paljasti omaavansa kumppanin, joka halusi sopia riitoja vällyjen välissä.

"Selvittämättömät asiat palautuvat aina uudelleen ellei niistä keskustella, olipa kysymyksessä pieni tai suuri asia."

"En harrasta riitelyä enkä vastaavaa. Ihan oikeasti! En ole sellaista vanhemmiltani ja lapsuuden kodistani oppinut. Joskus saatan mököttää hiljaa aikani, jos olen mieleni pahoittanut, mutta ei siihen tilanteeseen seksi sovi missään kohtaa...Seksiä harrastetaan silloin kun on hyvä mieli."

"Sovintoseksi on yliarvostettua! Riidan jälkeen se tuntuu olevan itsestään selvä vaihtoehto. Itse haluan mieluummin ulos vaikka lenkille tuulettumaan, jonka jälkeen jaksaa olla taas parempi ihminen ja nauttia seksistäkin ilman velvollisuudentuntoa."

"En edes pysty seksiin, jos riita on kesken."

"Joskus on käynyt niin, että antautuu miehelle, koska luulee että se korjaa asian. Vaikka seksin jälkeen onkin hyvä mieli, niin myöhemmin huomaa, ettei asia muuttunut mitenkään, koska asiasta ei puhuttu. Kaikkea saa toivoa, mutta aina se ei toteudu."

"Huono idea, seksi ei korjaa riitoja. Itse en voi riidan päälle harrastaa seksiä, tarvitsee aikaa rauhoittua ja muutenkin..."

"Sovintoseksi on aivan mahtavaa"

Lukijoista 52 prosenttia piti sovintoseksiä mahtavana ja ihanana kokemuksena. Moni hehkutti seksiä etenkin pienen riidan jälkeen. Vastaajien mukaan jännitteet laukesivat sängyssä, ja tämä johti upeaan ja intohimoiseen kohtaamiseen.

"Joskus on kivaa ottaa pientä matsia ihan vaan siksi, että voi sopia seksikkäästi! Tällä hetkellä tekisi melkein mieli sopia exän kanssa, mutta on se vähän liian hankala tyyppi. Mutta toisaalta eihän sitä tarvitse kokonaan takaisin ottaa..."

"Sovintoseksi on parasta ikinä, jos riita on ollut pieni tai turha. Suuria riitoja ja ongelmia ei sängyssä korjata.. Isojen riitojen jälkeen kun on ensin sanallisesti sovittu, on sovintoseksi myös paikallaan."

"Pieni vihastus tekee seksistä entistä intohimoisempaa. Suuri vihastus tekee siitä tajunnanräjäyttävää. Suhteen ongelmia se ei silti korjaa."

"Mitään nautinnollisempaa ei olekaan kuin kiihkeä sovintoseksi. Ihan kuin rakasteltaisiin kumppanin kanssa ihan ensimmäistä kertaa, on paljon jännitteitä, jotka laukeavat ihanaan yhdyntään." Matti

"Riippuu riidasta. Pikkuriidat voi helposti hoitaa sovintoseksillä mutta isoja ei. Muuten ongelma jää käsittelemättä."


"Sovintoseksi on ihanan rajua ja vihaista! Kovan orgasmin jälkeen ei enää jaksa olla vihainen pikkuasioista."

"Sovintoseksissä on mukana tosi paljon tunteita, ja siitä se kiihko sitten syntyykin ja rakastelu on silloin todella, painotan sanaa TODELLA intohimoista!"

"Kyllä sovintoseksi on hyvää molemmille, mutta riita setviytyy siinä joko ennen tai jälkeen. Tuosta puuttui vaihtoehto " kyllä molemmat tykkää". Parasta seksiä se ei ole, ja kokemusta tästä on, joten…"

"Itselleni tunne tulee luonnostaan. Emme kumppanini kanssa kylläkään ole koskaan saaneet aikaan suurempaa riitaa, mutta pikkukinan jälkeen oloni tuntuu kiihkoiselta ja haluan miestäni voimakkaasti. Ehkä tunne tulee jostakin alitajunnasta halusta korvata asiat. Who knows"

"Sovintoseksi on aivan mahtavaa! Mutta on ehdottoman tärkeää, että asiat puhutaan ensiksi halki ja sitten vasta siirrytään vällyjen väliin, niin ei jää mitään hampaankoloon."

Lue myös:


MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja