Mainos

Suomalaiset luottavat Ahoseen

Janne Ahonen, kuva: Patrik Stollarz / Getty

MTV3:n nettikyselyn tulosten mukaan suomalaiset luottavat vahvasti Janne Ahosen menestykseen, kun hän palaa mäkihypyn pariin. Kyselyyn tuli 2071 vastausta, niistä 1709 eli 82,5 prosenttia oli kyllä-ääniä. Ei-vastauksia oli 362 kappaletta eli 17,5 prosenttia. Kysymys oli muotoiltu näin: "Mäkikotka Janne Ahonen palaa kilpailemaan. Pärjääkö Ahonen?"

Vastauksilla on lukuisia hyviä perusteluita. Ahoseen ei jaksa uskoa nimimerkki Ei savua ilman tulta. Hän kirjoittaa: Harmaasta naamasta päätellen tupakka on maistunut liikaa.

Nimimerkki Unska taas uskoo, että kaikki menestymisen edellytykset ovat olemassa: Tässä on kyse vähän samasta kuin esim. monen tuntemani jalkapalloilijan uran kulusta ja loppuvaiheista - välivuosi ns. kypsyttää jolloin voi paineiden laskettua pärjätä ja saada irti itsestään enemmän kuin olisi ikinä uskonut. Uskon ja toivon, että niin myös käy Jannelle. Peukut on pystyssä!

Janne Ahosee uskoo myös nimimerkki Made. Hän kääntää perusteluissaan kannatuksensa kysymykseksi: Jos olet opetellut uimaan tai ajamaan pyörällä, osaatko vielä, jos pidät vähän taukoa välillä?

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.