Mainos

Suomalaiset kotiin Egyptistä

Yöllä Luxorista lähteneet suomalaisturistit ovat saapuneet Helsinki-Vantaan lentokentälle aamulla puoli kahdeksan maissa. Ensimmäiset suomalaiset turistit palasivat Suomeen jo myöhään eilen illalla.

Egyptiin jäi yhä 18 Fritidsresorin matkustajaa ja yksi matkatoimiston opas. Muiden matkatoimistojen kaikki matkaajat saatiin Suomeen jo tiistaina.

Seitsemän Fritidsresorin matkailijaa joutui jäämään Kairoon sen vuoksi, että kaikki suomalaiset eivät mahtuneet heitä noutaneeseen koneeseen. Kohteeseen jääneillä ei markkinointipäällikkö Jukka Mustilan mukaan ole mitään hätää. He palaavat Suomeen torstaina Tukholman kautta.
-Itse asiassa vapaaehtoisia jääjiä olisi ollut enemmänkin kuin seitsemän, Mustila huomautti.

Loput Egyptissä yhä olevista suomalaisista kuuluvat sukellusryhmään, joka oli lähtenyt omatoimisesti sukeltamaan Punaisellemerelle. Ryhmää ei sen vuoksi vielä tavoitettu maanantaina. Mustilan mukaan heihin saadaan yhteys vielä tänään. Hekin palaavat kotimaahan torstaina Tukholman kautta.

Luxorissa oli veriteon tapahtuessa 300 suomalaista lomailijaa, joista puolet oli saapunut sinne saman päivän aikana. Heidät lennätettiin saman tien takaisin Suomeen.
(STT)


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.